فهرس المقالات محمد حجت الاسلامی المقاله 1 - تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1398.11.4.6.2 10.30495/jfst.2019.545905 زهرا همتی اردلی محمد حجت السلامی ساحل سها نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398 المقاله 2 - تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design 20.1001.1.24234966.1402.15.2.6.6 10.30495/jfst.2020.1909934.1670 فریبا عطایی نوکابادی محمد حجت الاسلامی هاجر عباسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 3 - توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.2.4 10.30495/jfst.2021.1906980.1661 سیده فاطمه احمدی محمد حجت الاسلامی حسین کیانی هومان مولوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 4 - Evaluation of chemical compounds and antioxidant properties of Paghazeh and Syrian Walk plants on soybean oil مائده گل احمد محمد حجت الاسلامی مریم جعفری لیلا صداقت بروجنی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 10 , بهار 2019 المقاله 5 - Phytochemistry analysis of essential oils of Heracleum lasiopetalum fruits, Thymus carmanicus aerial parts, and Myrtus communis leaves لیلا صداقت بروجنی محمد حجت الاسلامی عبدالله قاسمی پیربلوطی هومان مولوی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 4 , بهار 2013 المقاله 6 - Preparation and physicochemical analysis of a traditional beverage based on D. Sophia 10.18869/JHD.2017.121 فرنوش حسن پور محمد حجت الاسلامی محمد فاضل نجف آبادی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 8 , بهار 2017 المقاله 7 - بررسی اثر خشک کردن بر استخراج اینولین از کاسنی ریشه ای (Cichuriumintybus L.) حمیده وکیلی محمد حجت الاسلامی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 5 , السنة 6 , تابستان 2015 المقاله 8 - The effect of climatic conditions on the concentration of stevioside in Stevia production in different regions of Iran and optimization of stevioside extraction آلاله نیکوئی محمد حجت الاسلامی جواد کرامت حسین کیانی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 5 , السنة 7 , تابستان 2016 المقاله 9 - Study of qualitative characteristics of saffron cultivated in different regions of Iran نسیبه شریفی محمد حجت الاسلامی مریم جعفری journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 1 , السنة 6 , پاییز 2016 المقاله 10 - Antioxidant activity of essential oil of Heracleum lasiopetalum fruits on chemical properties of potato chips لیلا صداقت بروجنی محمد حجت الاسلامی جواد کرامت عبدالله قاسمی پیربلوطی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 1 , السنة 3 , پاییز 2013 المقاله 11 - Evaluation of oak fruit flour effect on baguettes properties using texture, color, porosity, chemical compositions and sensory properties analysis محمد حجت الاسلامی ehsan yazdanpanah Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 30 , السنة 14 , تابستان 2024