فهرس المقالات مریم جعفری المقاله 1 - افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین سارا امیری سامانی مریم جعفری فاطمه نجاتی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 5 , پاییز 1397 المقاله 2 - Evaluation of chemical compounds and antioxidant properties of Paghazeh and Syrian Walk plants on soybean oil مائده گل احمد محمد حجت الاسلامی مریم جعفری لیلا صداقت بروجنی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 10 , بهار 2019 المقاله 3 - Effect of Urtica pilulifera seed mucilage on physico-chemical, rheological and sensory properties of sponge cake سپیده فولادگر مریم جعفری سید محمد صحافی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 10 , بهار 2019 المقاله 4 - Physico-chemical properties of nettle seed oils grown in Iran مریم جعفری سارا امیری سامانی زهرا جعفری journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 1 , السنة 9 , بهار 2019 المقاله 5 - Nitrite reduction in sausage using tomato powder and Satureja bachtiarica Bunge essential oil by response surface methodology 10.30495/medherb.2022.698517 Banafsheh Mohammadi Nafiseh Jahanbakhshian Maryam Jafari journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 5 , السنة 13 , تابستان 2022