فهرس المقالات محمد فاضل نجف آبادی المقاله 1 - بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج عطیه امینی محمد فاضل هاجر عباسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 2 - بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانههای کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن سپیده بنایان مهشید جهادی محمد فاضل میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1399 المقاله 3 - Preparation and physicochemical analysis of a traditional beverage based on D. Sophia 10.18869/JHD.2017.121 فرنوش حسن پور محمد حجت الاسلامی محمد فاضل نجف آبادی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 8 , بهار 2017