فهرس المقالات .............. ................... المقاله 1 - بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج عطیه امینی محمد فاضل هاجر عباسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 2 - مطالعه تجربی تاثیر درمانی اسانس گیاه لعل کوهستان در درمان التهاب در مثانه ناشی از اشریشیا کلی در رت های نر نژاد ویستار حسین آنتیکچی سیامک مشهدی رفیعی نگار پناهی کیومرث امینی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 3 , السنة 20 , پاییز 1402