• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • علیرضا عباسی

    فهرس المقالات علیرضا عباسی


  • المقاله

    1 - تحلیلی بر انتقال آب میان حوضه ای در استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری
    10.71740/ges.2024.979001
    حامد نصرآزادانی حجت مهکویی امیر گندمکار علیرضا عباسی
    جغرافیا و مطالعات محیطی , العدد 49 , السنة 13 , بهار 1403

  • المقاله

    2 - بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
    عطیه امینی محمد فاضل هاجر عباسی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396

  • المقاله

    3 - تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design
    20.1001.1.24234966.1402.15.2.6.6
    10.30495/jfst.2020.1909934.1670
    فریبا عطایی نوکابادی محمد حجت الاسلامی هاجر عباسی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 56 , السنة 15 , تابستان 1402

  • المقاله

    4 - بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع
    لیلا علی محمدی مهشید جهادی هاجر عباسی مریم اعرج سلطانی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1396

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول