فهرس المقالات علیرضا عباسی المقاله 1 - تحلیلی بر انتقال آب میان حوضه ای در استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری 10.83074/GES.2024.2305-2338 حامد نصرآزادانی حجت مهکویی امیر گندمکار علیرضا عباسی جغرافیا و مطالعات محیطی , العدد 49 , السنة 13 , بهار 1403 المقاله 2 - بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج عطیه امینی محمد فاضل هاجر عباسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 3 - تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design 20.1001.1.24234966.1402.15.2.6.6 10.30495/jfst.2020.1909934.1670 فریبا عطایی نوکابادی محمد حجت الاسلامی هاجر عباسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 4 - بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع لیلا علی محمدی مهشید جهادی هاجر عباسی مریم اعرج سلطانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1396