فهرست مقالات محمد فاضل نجف آبادی مقاله 1 - بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج عطیه امینی محمد فاضل هاجر عباسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1396 مقاله 2 - بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانههای کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن سپیده بنایان مهشید جهادی محمد فاضل میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1399 مقاله 3 - Preparation and physicochemical analysis of a traditional beverage based on D. Sophia 10.18869/JHD.2017.121 فرنوش حسن پور محمد حجت الاسلامی محمد فاضل نجف آبادی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , شماره 4 , سال 8 , بهار 2017