فهرس المقالات مهشید جهادی المقاله 1 - خواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی عصارهی آبی گیاه برگبو (Laurus nobilis) در برابر <i>استافیلوکوکوس اورئوس</i> و <i>اشریشیا کولای</i> بهناز عظیمزاده مهشید مهشید جهادی محمد فاضل بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 7 , بهار 1396 المقاله 2 - ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانهگذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ مهشید اصغری مهشید جهادی نفیسه قاسمی سپرو میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1398 المقاله 3 - بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ فاطمه بخشی مهشید جهادی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 4 , زمستان 1396 المقاله 4 - بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانههای کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن سپیده بنایان مهشید جهادی محمد فاضل میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1399 المقاله 5 - تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس 10.30495/jfm.2021.683632 آسیه پهلوانی نژاد مهشید جهادی نفیسه سادات نقوی محمد علی ضیاء میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1400