فهرس المقالات Javad Keramat المقاله 1 - اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو مرجان فروغی جواد کرامت مهناز هاشمی روان علوم غذایی و تغذیه , العدد 36 , السنة 9 , پاییز 1391 المقاله 2 - بررسی اثر نوع شیرین کنندههای مصرفی در فرمولاسیون بیسکویت بر میزان تولید آکریلامید در محصول جواد کرامت فریناز اعرابی مهدی امین افشار مهدی سیدین اردبیلی غلامحسین صادقیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 37 , السنة 10 , زمستان 1391 المقاله 3 - Effect of tragacanth gum on texture and staling of commercial sponge cake اعظم حاج محمدی جواد کرامت محمد حجت الاسلامی هومان مولوی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 2 , السنة 4 , زمستان 2013 المقاله 4 - The effect of climatic conditions on the concentration of stevioside in Stevia production in different regions of Iran and optimization of stevioside extraction آلاله نیکوئی محمد حجت الاسلامی جواد کرامت حسین کیانی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 5 , السنة 7 , تابستان 2016 المقاله 5 - Total phenolic contents in sponge cake with different concentrations of the leaves of lemon balm ندا سادات نوری زاده محمد حجت الاسلامی جواد کرامت journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 1 , السنة 4 , پاییز 2014 المقاله 6 - Antioxidant activity of essential oil of Heracleum lasiopetalum fruits on chemical properties of potato chips لیلا صداقت بروجنی محمد حجت الاسلامی جواد کرامت عبدالله قاسمی پیربلوطی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 1 , السنة 3 , پاییز 2013 المقاله 7 - Oleuropein content in olive leaves extract of sponge cake فریبا عطایی جواد کرامت محمد حجت الاسلامی مریم میرلوحی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 1 , السنة 3 , پاییز 2013