فهرس المقالات محمد حجت الاسلامی المقاله 1 - ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در روغن کلزا و روغن ماهی کیلکا بهاره امینی جواد کرامت محمد حجت الاسلامی مهشید جهادی کیوان محمودیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 2 - تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا لیلا صداقت بروجنی محمد حجت الاسلامی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 57 , السنة 15 , زمستان 1396 المقاله 3 - بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو زهرا ملک پور محمد حجت الاسلامی هومان مولوی جواد کرامت علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395 المقاله 4 - Hydrolysis kinetics and electrophoresis pattern of the impact of the kiwi fruit actinidine on different proteins of Rainbow Trout meat 10.30495/jfbt.2022.20318 S. BagheriKakash M. Hojjatoleslamy G. Babaei H. Molavi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 23 , السنة 12 , پاییز 1402