فهرس المقالات مهشید جهادی المقاله 1 - ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در روغن کلزا و روغن ماهی کیلکا بهاره امینی جواد کرامت محمد حجت الاسلامی مهشید جهادی کیوان محمودیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 2 - بررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان الهام گیاهی جواد کرامت مهشید جهادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 52 , السنة 13 , پاییز 1395 المقاله 3 - بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل مرضیه خضرایی مهشید جهادی محمد فاضل آمنه علامه علوم غذایی و تغذیه , العدد 49 , السنة 13 , زمستان 1394 المقاله 4 - بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها هاجر قاسمی هاجر عباسی مهشید جهادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399