فهرس المقالات هاجر عباسی المقاله 1 - بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها هاجر قاسمی هاجر عباسی مهشید جهادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399 المقاله 2 - ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگیهای کیفی و آنتیمیکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.) 10.30495/jfh.2023.1979539.1390 زهرا یعقوبی کوپایی هاجر عباسی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1402 المقاله 3 - شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها 10.30495/jfh.2023.1972178.1380 مهسا جعفرپور هاجر عباسی محمد گلی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1401