List of Articles هاجر عباسی Article 1 - بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها H. Ghasemi H. Abbasi M. Jahadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 66 , Year , Summer 2020 Article 2 - ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگیهای کیفی و آنتیمیکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.) 10.30495/jfh.2023.1979539.1390 Zahra Yaghobi koupaei Hajar Abbasi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2023 Article 3 - شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها 10.30495/jfh.2023.1972178.1380 Mahsa jafarpour Hajar Abbasi Mohammad Goli Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2023