List of Articles محمد گلی Article 1 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS) 10.30495/jfh.2022.1951342.1345 M. Ghaedan N. Zamindar M. Goli N. Ghasemi Sepro Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 2 - درونپوشانی جوانه گندم و باکتری پروبیوتیک باسیلوس لیکنیفورمیس توسط صمغ گوار و مالتودکسترین به روش خشک کردن انجمادی جهت افزایش عمر نگهداری جوانه گندم 10.30495/jfh.2022.1967947.1376 Maryam Sharifi Mohammad Goli Mohaddaseh Ramezani Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 3 - شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها 10.30495/jfh.2023.1972178.1380 Mahsa jafarpour Hajar Abbasi Mohammad Goli Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 4 - بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1400.13.4.4.4 10.30495/jfst.2021.680662 هاجر محبوبی بروجنی محمد گلی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 5 - بهینهسازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرینکنندههای استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1401.14.3.12.7 10.30495/jfst.2021.684154 Maryam Haftbaradaran Mohammad Goli Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 6 - اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی سارا خدری محمد گلی فروغ مرتضایی نژاد Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 7 - فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان 20.1001.1.24234966.1399.12.4.13.6 10.30495/jfst.2020.674673 مرسده مالکی محمد گلی الهام خسروی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 8 - شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه Sayedeh Saleheh Vaezi Arezoo Tahmoures Mohammad Goli Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2015 Article 9 - بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک Samira abbasi bafetrat Mohammad Goli Hasan Momtaz Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2017 Article 10 - فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتریهای دهانی و روده ای Mahnoush Aboutorab Mohammad Goli Elham Khosravi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 11 - اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچهای ساپروفیتی و سمزای جدا شده از مایونز Mohammadali Zia Mohammad Goli Ardeshir Ziaee Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 12 - مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی آب آلبالو 10.30495/jfm.2022.1950340.1758 Kimia Dorosti Mohammad Goli Sharife Shahi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 13 - اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگیهای کیفی و میکروبی آب انگور قرمز 10.30495/jfm.2022.1954721.1770 Mohammad Goli Marzieh Taheri sharifeh Shahi Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 14 - بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخصهای اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز 10.30495/jfm.2024.1994234.1829 Samaneh Khodabandeh shahraki Mohammad Goli Sharifeh Shahi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2024 Article 15 - Effect of alcoholic extract of Sheng and Ziziphora medicinal plants on physico-chemical properties and microbial quality of set yogurt 10.14196/JHD.2018.197 الهه نصوحیان جواد کرامت محمد گلی Journal of Medicinal Herbs, "J. Med Herb"(Formerly known as Journal of Herbal Drugs or J. Herb Drug) , Issue 4 , Year , Summer 2017 Article 16 - بهینه سازی روش شناسایی اشریشیا کلی در بستنی بر مبنی 16S rDNA Maryam Ranjbar Mohammad Goli Gholamreza Ghalamkari Mostafa Manian Mohammad Reza Meracy Reza Nedaeinia Journal of Microbial World , Issue 4 , Year , Winter 2015