فهرست مقالات محمد گلی مقاله 1 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS) 10.30495/jfh.2022.1951342.1345 متینه قائدان نفیسه زمین دار محمد گلی نفیسه قاسمی سپرو بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1401 مقاله 2 - درونپوشانی جوانه گندم و باکتری پروبیوتیک باسیلوس لیکنیفورمیس توسط صمغ گوار و مالتودکسترین به روش خشک کردن انجمادی جهت افزایش عمر نگهداری جوانه گندم 10.30495/jfh.2022.1967947.1376 مریم شریفی محمد گلی محدثه رمضانی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1401 مقاله 3 - شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها 10.30495/jfh.2023.1972178.1380 مهسا جعفرپور هاجر عباسی محمد گلی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1401 مقاله 4 - بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1400.13.4.4.4 10.30495/jfst.2021.680662 هاجر محبوبی بروجنی محمد گلی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400 مقاله 5 - بهینهسازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرینکنندههای استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1401.14.3.12.7 10.30495/jfst.2021.684154 مریم هفت برادران اصفهانی محمد گلی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1401 مقاله 6 - اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی سارا خدری محمد گلی فروغ مرتضایی نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 10 , پاییز 1397 مقاله 7 - فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان 20.1001.1.24234966.1399.12.4.13.6 10.30495/jfst.2020.674673 مرسده مالکی محمد گلی الهام خسروی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1399 مقاله 8 - شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه سیده صالحه واعظی آرزو طهمورث پور محمد گلی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1394 مقاله 9 - بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک سمیرا عباسی بافطرت محمد گلی حسن ممتاز میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 3 , زمستان 1395 مقاله 10 - فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتریهای دهانی و روده ای مهنوش ابوتراب محمد گلی الهام خسروی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 7 , بهار 1399 مقاله 11 - اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچهای ساپروفیتی و سمزای جدا شده از مایونز محمد علی ضیاء محمد گلی اردشیر ضیایی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1400 مقاله 12 - مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی آب آلبالو 10.30495/jfm.2022.1950340.1758 کیمیا درستی محمد گلی شریفه شاهی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1401 مقاله 13 - اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگیهای کیفی و میکروبی آب انگور قرمز 10.30495/jfm.2022.1954721.1770 محمد گلی مرضیه طاهری شریفه شاهی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1401 مقاله 14 - بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخصهای اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز 10.30495/jfm.2024.1994234.1829 سمانه خدابنده شهرکی محمد گلی شریفه شاهی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 10 , زمستان 1402 مقاله 15 - Effect of alcoholic extract of Sheng and Ziziphora medicinal plants on physico-chemical properties and microbial quality of set yogurt 10.14196/JHD.2018.197 الهه نصوحیان جواد کرامت محمد گلی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , شماره 4 , سال 8 , تابستان 2017 مقاله 16 - بهینه سازی روش شناسایی اشریشیا کلی در بستنی بر مبنی 16S rDNA مریم رنجبر محمد گلی غلامرضا قلمکاری مصطفی مانیان محمد رضا مراثی رضا ندائی نیا دنیای میکروب ها , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1394