فهرست مقالات نفیسه زمیندار مقاله 1 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS) 10.30495/jfh.2022.1951342.1345 متینه قائدان نفیسه زمین دار محمد گلی نفیسه قاسمی سپرو بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1401 مقاله 2 - اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر 10.30495/jfh.2020.1882470.1239 زهرا قربانی نفیسه زمین دار مهشید جلوان مریم گل آبادی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1399 مقاله 3 - بررسی اثر ماریناد کردن با عصارهی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت شتر 10.30495/jfh.2021.1910502.1287 وجیهه دیانی عراقی نفیسه زمین دار مریم گل آبادی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1400 مقاله 4 - بهینهسازی ظرفیت امولسیونکنندگی و پایداری امولسیون پروتئین هسته انگور به روش سطح پاسخ 10.71810/jfst.2025.1187832 محسن رمضانی چرمهینه نفیسه زمیندار نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 5 - بهینهسازی تشکیل و پایداری کف پروتئین نخود کابلی به کمک فراصوت 10.71810/jfst.2025.1191526 مینا رفیعایی نفیسه زمیندار نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند