فهرس المقالات جواد کرامت المقاله 1 - تهیه و بررسی ویژگیهای فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی رضا قادرمزی جواد کرامت سیدامیرحسین گلی علوم غذایی و تغذیه , العدد 49 , السنة 13 , زمستان 1394 المقاله 2 - ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در روغن کلزا و روغن ماهی کیلکا بهاره امینی جواد کرامت محمد حجت الاسلامی مهشید جهادی کیوان محمودیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 3 - بررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان الهام گیاهی جواد کرامت مهشید جهادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 52 , السنة 13 , پاییز 1395 المقاله 4 - بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو زهرا ملک پور محمد حجت الاسلامی هومان مولوی جواد کرامت علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395 المقاله 5 - خواص آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتریهای بیماریزای غذایی 10.30495/jfh.2019.665680 حامد عزیزنیا جواد کرامت صبیحه سلیمانیان زاد بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1398 المقاله 6 - Effect of alcoholic extract of Sheng and Ziziphora medicinal plants on physico-chemical properties and microbial quality of set yogurt 10.14196/JHD.2018.197 الهه نصوحیان جواد کرامت محمد گلی journal of Medicinal Herbs (journal of herbal drugs) , العدد 4 , السنة 8 , تابستان 2017