فهرس المقالات ابراهیم حسینی المقاله 1 - بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریتههای بومی ایرانی یزدان خسروی جواد کرامت ابراهیم حسینی علی اکبر کشاورز هدایتی الهام محمودی علوم غذایی و تغذیه , العدد 40 , السنة 10 , پاییز 1392 المقاله 2 - مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصارههای سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در یخچال مرضیه غلامزاده هدایت حسینی سهیل اسکندری ابراهیم حسینی مریم غلامزاده بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1392