فهرس المقالات هدایت حسینی المقاله 1 - Performance assessment of a food safety management system in meat processing plants and the local market of Tehran: A microbial source tracking study 10.30495/fh.2023.74075.1144 Hossein Nazarian Masoumeh Moslemi Zahra Pilevar Leyla Alizadeh Hedayat Hosseini Food and Health , العدد 0 , السنة 6 , زمستان 2023 المقاله 2 - A narrative review on the application of sanitizers in the COVID-19 pandemic 10.30495/fh.2022.65578.1098 Vahid Ranaei Leyla Alizadeh Zahra Pilevar Teamur Aghamolaei Hedayat Hosseini Food and Health , العدد 1 , السنة 5 , زمستان 2022 المقاله 3 - The effect of core@shell nanoparticle concentration on the barrier properties of carboxymethyl cellulose-based films 10.30495/jfbt.2023.69768.10299 S. Tavakolian H. Ahari M. H. Givianrad H. Hosseini Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 26 , السنة 13 , تابستان 1402 المقاله 4 - مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصارههای سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در یخچال مرضیه غلامزاده هدایت حسینی سهیل اسکندری ابراهیم حسینی مریم غلامزاده بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1392 المقاله 5 - اثر روغنهای سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگهداری معصومه مسلمی رامین خاکسار هدایت حسینی اقدس تسلیمی روح اله فردوسی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1391