فهرس المقالات hamed AHARI المقاله 1 - آنالیز خطر میکروبی درب نوشابههای گازدار و بدون گاز استان تهران از لحاظ بار میکروبی و مقایسه با درپوشهای نانو آنتی باکتریال حامد اهری امیرعلی انوار علیرضا مختاری نکیسا سهرابی حقدوست مینا علی نواز سیما مرادی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1388 المقاله 2 - بررسی اثر کشندگی اشعه گاما بر Escherichia coli (در آب های راکد) حامد اهری دکتر قاسم یوسف بیگی دکتر رسول خدابخش شیما قلی زاده سلطانی دکتر سعید نفیسی دکتر عاطفه ایمانی سالار حسین نظمی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 18 , السنة 4 , پاییز 1386 المقاله 3 - بررسی میزان آلودگی انگلی ماهیان دریاچه مارمیشو به آرگولوس فولیاسه اوس سهراب رسولی امیرعلی انوار حامد اهری امین خدادادی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 4 - تعیین میزان آلودگی دامهای کشتاری شهرستان میاندوآب به تک یاخته سارکوسیست به روش هضمی سهراب رسولی مهران نصیری سعید پاشائیان حامد اهری پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 5 , السنة 3 , زمستان 1385 المقاله 5 - بررسی آلودگی چشم ماهی کاراس به انگل دیپلوستوموم اسپاتاسئوم در رودخانه نازلوی شهرستان ارومیه سهراب رسولی امیرعلی انوار حامد اهری داریوش آزادیخواه امین خدادادی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1391 المقاله 6 - بررسی اثرنانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده ازپوشش های بسته بندی نانو103/3 SNP بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی حامد اهری امیرعلی انوار انعام شکری منصور بیات فرزاد طلاکش محمد صادقی هدی رحمان نیا پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1391 المقاله 7 - افزایش زمان ماندگاری خاویار ایرانی با استفاده از لفاف های نانو نقره برپایه دی اکسید تیتانیوم و تعیین میزان باقی ماندگی ذرات به روش تیتراسیون سیما مرادی عباسعلی مطلبی سیدامیرعلی انوار حامد اهری حامد بهشتی هاشیرازی نور دهر رکنی نکیسا سهرابی حقدوست علیرضا مختاری سوگند وحید هدی رحمان نیا نیوشا علیمحمدی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1394 المقاله 8 - مقایسه اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و رزماری بر باکتری باسیلوس کواگولانس در سس کچاپ پروبیوتیک مینا آذریجوقان انوشه شریفان حامد اهری پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 9 - اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری فاطمه فخری حامد اهری مریم عطایی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 10 - تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی لیلا خوشبوی لاهیجانی حامد اهری انوشه شریفان پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 4 , السنة 16 , پاییز 1398 المقاله 11 - طراحی کیت دات الایزا در جهت تشخیص آنتروتوکسین های (SEA) باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و مقایسه آن با روش ساندویچ الایزا، تعیین صحت تشخیص آن در نمونه نانهای خامهایی سارا السادات بطحایی حامد اهری سید امیرعلی انوار پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 17 , تابستان 1399 المقاله 12 - جداسازی و بهینه سازی شرایط رشد مخمر های دارای خواص کاهندگی آفلاتوکسین B1 از پنیر های محلی در ایران 10.30495/jcp.2022.21980 غزال یحیی پور سید امیرعلی انوار مریم عطایی حامد اهری حسین عسکری پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 5 , السنة 19 , زمستان 1401 المقاله 13 - The effect of core@shell nanoparticle concentration on the barrier properties of carboxymethyl cellulose-based films 10.30495/jfbt.2023.69768.10299 S. Tavakolian H. Ahari M. H. Givianrad H. Hosseini Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 26 , السنة 13 , تابستان 1402 المقاله 14 - Saffron Nanoemulsions: an emphasis on the two recent patents for ultrasonic Nanoemulsion of saffron H. Ahari Sima Moradi A. A. Anvar Sara Allahyaribeik Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 28 , السنة 14 , زمستان 2024