فهرس المقالات سید امیرعلی انوار المقاله 1 - مروری بر ریزجلبکها به عنوان مکملهای غذایی و دارویی فراسودمند 10.30495/jftn.2022.19310 سید امیر علی انوار بهاره نوروزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 74 , السنة 19 , بهار 1401 المقاله 2 - Changes in Microbial, Rheological, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Sauce Containing Lactobacillus rhamnosus During Cold Storage 10.30495/jfbt.2022.69606.10298 H. Pourjavid M. Ataee R. Pourahmad A. A. Anvar H. Behmadi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 25 , السنة 13 , بهار 1402 المقاله 3 - Saffron Nanoemulsions: an emphasis on the two recent patents for ultrasonic Nanoemulsion of saffron H. Ahari Sima Moradi A. A. Anvar Sara Allahyaribeik Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 28 , السنة 14 , زمستان 2024 المقاله 4 - بررسی احتمال آلودگی آب سردکنهای تعدادی از بیمارستانهای تهران با باکتری سودوموناس آئروجینوزا 10.22034/jest.2019.41667.4544 سمانه عبدی اندرابی رضا حاجی سید محمد شیرازی سید امیرعلی انوار مریم عطایی علوم و تکنولوژی محیط زیست , العدد 5 , السنة 22 , تابستان 1399