فهرست مقالات سید امیرعلی انوار مقاله 1 - مروری بر ریزجلبکها به عنوان مکملهای غذایی و دارویی فراسودمند 10.30495/jftn.2022.19310 سید امیر علی انوار بهاره نوروزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 74 , سال 19 , بهار 1401 مقاله 2 - Changes in Microbial, Rheological, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Sauce Containing Lactobacillus rhamnosus During Cold Storage 10.30495/jfbt.2022.69606.10298 H. Pourjavid M. Ataee R. Pourahmad A. A. Anvar H. Behmadi Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 25 , سال 13 , بهار 1402 مقاله 3 - Saffron Nanoemulsions: an emphasis on the two recent patents for ultrasonic Nanoemulsion of saffron H. Ahari Sima Moradi A. A. Anvar Sara Allahyaribeik Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 28 , سال 14 , زمستان 2024 مقاله 4 - بررسی احتمال آلودگی آب سردکنهای تعدادی از بیمارستانهای تهران با باکتری سودوموناس آئروجینوزا 10.22034/jest.2019.41667.4544 سمانه عبدی اندرابی رضا حاجی سید محمد شیرازی سید امیرعلی انوار مریم عطایی علوم و تکنولوژی محیط زیست , شماره 5 , سال 22 , تابستان 1399