معرفي نشريه
علمی
نشریه علمی «بهداشت مواد غذایی» از سال 1399و برای پنجمین سال پیاپی در سال 1403، در ارزیابی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛، رتبه «الف» را کسب کرد.
/WebUsers/jfh/Uploads/1404031714034694050.pdf
کشور محل چاپ: ایران
صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
سال آغاز انتشار: بهار 1390
اعتبار نشریه: علمی با مجوز کمیسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری با شمارۀ 25685-11مورخ 1398/2/9
نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی – مروری – یادداشت تحقیقتی (کوتاه)
وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی- شاپای چاپی: 2228-7647- شاپای الکترونیکی: 2476-6968
تناوب انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
حوزه تخصصی: بهداشت و ایمنی مواد غذایی؛ میکروبیولوژی و شیمی مواد با محوریت بهداشت غذا؛ پروبیوتیکها؛ نگهداری مواد غذایی با هدف کنترل فساد میکروبی و شیمیایی؛ مطالعات تلقیحی (Inoculation Studies) در مدلهای غذایی
نوع داوری: داوری دو سو پنهان(Double-Blind Peer Review) و حداقل 2 داور
زمان بررسی اولیه: یک هفته
میانگین زمان داوری: 1الی 2 ماه
روش رفرنسنویسی: هاروارد (Harvard)
هزینه انتشار: هزینه انتشار هر مقاله ارسال شده در سال 1401، مبلغ 2 میلیون ریال است.
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان با مجوز و کپیرایت CC BY NC
ایمیل نشریه: foodhygiene.iaut@gmail.com - Foodhygiene@iaut.ac.ir
لینک ثبتنام و ارسال مقالهhttps://jfh.tabriz.iau.ir/contacts?_action=signup
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تأثیر روشهای مختلف بلانچینگ بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی، ترکیبات زیستفعال و غیرفعالسازی آنزیم پراکسیداز در فلفل دلمهای سبز
عیسی فتح الهی * ، آزیتا خاقانیشماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی درستی عملکرد آزمايشگاهها در اندازهگیری آفلاتوكسينها در مواد غذایی
مریم جلیلی * ، الهام هاشمی شادشماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی عوامل تأثیرگذار در شستشوی مناسب تجهیزات مورد استفاده در کارخانههای شیر در راستای ارتقای کیفیت و کاهش هزینههای شستشو
محمدابراهیم محمدپور میر *شماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ
علی اسدیان اردکانی ، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی * ، احمد شاکر اردکانی ، منصوره شمیلیشماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - آلودگی موادغذایی به گونههای بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راههای کنترل آن
سعید خالدیان ، راحم خوشبخت * ، پریا میری ، اسماعیل عباسیشماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تولید پنیر لیقوان از ترکیبهای متفاوتی از شیر پاستوریزه نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگیهای میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی
شیرین جباروند بهروز ، یحیی شفیعی *شماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ
رقیه اشرفی یورقانلو * ، محمد علیزاده خالدآباد ، محمود رضازاد باری ، لطیفه پوراکبرشماره 16 , دوره 4 , زمستان 1393 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)
سعید میردامادی * ، نازیلا سلیمانزاده ، مهتا میرزایی ، پریا مطهریشماره 25 , دوره 7 , بهار 1396 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین
عبداله جمشیدی * ، رضا وکیلی ، حسام الدین سیفی ، جواد حاجی زادهشماره 7 , دوره 2 , پاییز 1391 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار
مقداد پیرصاحب ، عبداله درگاهی * ، حافظ گلستانی فرشماره 8 , دوره 2 , زمستان 1391 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
سحر عاطفی صدرینی ، عبدالله جمشیدی * ، حسن جلالشماره 38 , دوره 10 , تابستان 1399 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در نمونههای شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روشهای کشت، IS900 PCR و IS900 nested PCR
مهدی سلطانی *شماره 43 , دوره 11 , پاییز 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - اندازهگیری میزان هیستامین و تعیین باکتریهای تولیدکننده آن در تون ماهی هوور منجمد
ولی اله کوهدار * ، ودود رضویلرشماره 5 , دوره 2 , بهار 1391 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
سید شهرام شکرفروش * ، نوردهر رکنی ، گیتی کریم ، سید مهدی رضوی روحانی ، سید محمد مهدی کیایی ، مریم عباس والیشماره 7 , دوره 2 , پاییز 1391 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
نعیمه شعبانی لکرانی ، افشین جوادی * ، هدی جعفری زاده- مالمیری ، حمید میرزایی ، جاوید صادقیشماره 40 , دوره 10 , زمستان 1399 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآوردههای گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A
مهسا سپیدارکیش * ، مسعود قانعشماره 14 , دوره 4 , تابستان 1393