فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضهشده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها نجمه واحد دهکردی ابراهیم رحیمی نوشا ضیاء 10.71876/jhf.2024.3081416 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز الهام غفاری پیمان اریایی رویا باقری مهرو اسماعیلی 10.71876/jhf.2024.3061408 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - فیلم فعال ضدمیکروب بر پایه آگار و کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم سمیرا خیاطی فرید عمیدی فضلی بهنام پوزشی میاب 10.71876/jfh.2024.3121428 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور لیلا عباس زاده بهزاد محمدی خانقاهی احمد اصل هاشمی ندا سهیلی ملکی غلامحسین صفری 10.71876/jfh.2024.3121432 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تعیین بار میکروبی کلی، آلودگی کلیفرمی و الگوی مقاومت آنتيبیوتیکي سویههای اشريشیاکلي در میگوی عرضهشده در شهر کرمان فائزه فاتحی محبوبه باقری امیر ستاری 10.71876/jfh.2024.3071411 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری فرزاد نوعی حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی 10.71876/jfh.2024.4021443