• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 9
  • شماره35 دوره9
  • 35
    شماره 35 دوره 9 پاییز 1398

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان
        مهنوش پارسایی مهر حمید استاجی اشکان جبلی جوان فرشته عرب آزاده سلیمی آزیتا فرکی منصوره کنعانی
        10.30495/jfh.2019.669363
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان)
        آتنا اسکندری مریم محمدی روزبهانی خوشناز پاینده
        10.30495/jfh.2019.669312
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران
        مریم رویان مریم هاشمی صیقلانی رامین حسین علائی
        10.30495/jfh.2019.669329
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس
        زهرا ارجائی سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده
        10.30495/jfh.2019.669288
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام
        مریم جلیلی فلور کیانی
        10.30495/jfh.2019.669310
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان
        سجاد فاریابی زهرا غفوری هادی حق بین رضا بدیعی محسن قربیانی
        10.30495/jfh.2019.669360
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی
        محمد احمدی بهروز اکبری آدرگانی المیرا دهقانی فائزه شیرخان
        10.30495/jfh.2019.669672
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری)
        احسان سرلکی محمد ابونجمی
        10.30495/jfh.2019.669289
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود