• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 11
  • شماره44 دوره11
  • 44
    شماره 44 دوره 11 زمستان 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو
        فاطمه نوری صفت لیلا ناطقی حامد زارعی
        10.30495/jfh.2022.1948677.1336
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آن‌ها
        علی اصغر مسیحی نژاد مجتبی بنیادیان محمد معتمدی فر
        10.30495/jfh.2022.1947962.1338
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا
        تابان عابدی نارملا آصفی شهرام حنیفیان سحر دهقان
        10.30495/jfh.2022.1950877.1343
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلول‌های سرطانی معده و پروستات
        فاطمه خداوردی پور علی شریف زاده
        10.30495/jfh.2022.1955841.1350
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی، شناسایی و اندازه‌گیری آفت‌کش‌ها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز
        سارا نیک مرام سهیلا محمدیاری جعفر ابوالحسنی محمد ابراهیم رمضانی اصغر ریاضتی
        10.30495/jfh.2022.1953111.1346
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثر مهاری اندوفیت‌های گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس
        علی میرعباسی نجف آبادی سمیه شاهرخ شهرکی اعظم مختاری
        10.30495/jfh.2022.1954146.1347
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود