فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتیبیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز سیما خلیفه زاده محمد حسین صادقی زالی محمدرضا نهائی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملحزدایی شده ایمان ابدالی تکلو علی محمدی ثانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی شیما جنت مکان مهران جواهری بابلی ابوالفضل عسکری ساری محمد ولایت زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی باقیمانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازهگیری جایگزین مهران محسنی عباسعلی زمانی کوروش کمالی عادل میرزاعلیزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان سهیل سبحان اردکانی سیدمیلاد جعفری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ رقیه اشرفی یورقانلو محمد علیزاده خالدآباد محمود رضازاد باری لطیفه پوراکبر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی در تهران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تأثیر پسابهای فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قرهسو کرمانشاه (1392) مقداد پیرصاحب کیومرث شرفی عبداله درگاهی اسماعیل عزیزی طوبی خسروی مهدی غایب زاده