فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - کاهش آکریلآمید در سیبزمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) طلا رهبرایمانی لیلا روفهگرینژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی تقلبات در کبابهای کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) رضا دقیقیان افشین جوادی سیداسماعیل صفوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تأثیر پوشش کیتوزان غنیشده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) سیدهسمانه نقیبی علی احسانی حسین تاجیک علیرضا طالبی نوروز دلیرژ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه باقیمانده متابیسولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei) (مقاله کامل تحقیقاتی) مینا سیفزاده علی اصغر خانیپور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) ولیاله کوهدار بهراد رادمهر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزلآلای رنگینکمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) علی طاهری میرقائد مهدی سلطانی زهرا محمودی سیدپژمان حسینی شکرابی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگهای مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی) رضا خسروی مشیزی مسعود یونسیان الهام گلوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی بقایای آنتیبیوتیکی موجود در بافتهای خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه) معصومه عباسی سامان مهدوی