فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده سعید سخاوتی زاده محمود امین لاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمد تقی گلمکانی 10.30495/jfh.2019.545852 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون لیلا هوشیار جواد حصاری صدیف آزادمرد دمیر چی ممنونه شنگول 10.30495/jfh.2024.543643 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر مهاری جدایههای بومی انتروکوک بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی صبا تفکیکی شهرام حنیفیان 10.30495/jfh.2019.545853 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395 بهاره هندیجانی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی فرحمند صالح زاده 10.30495/jfh.2019.545849 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - شناسایی و اندازهگیری فیتواسترولها در ماست بهروش کروماتوگرافیگازی مریم جدی جلیل خندقی 10.30495/jfh.2019.545850 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ شیما نیکزاد سمیرا بهرامیان 10.30495/jfh.2019.545854 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ویژگیهای فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای منتقله از غذا سارا عباس زاده مینا کارگزاری حسن گندمی نصرآبادی 10.30495/jfh.2019.543640 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز فاطمه دین پژوه محمدرضا خانی وجیهه فدائی نوغانی 10.30495/jfh.2019.545855