فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفیموریوم و تعیین اجزای آن بهراد رادمهر کاوه خامدا افشین رجبیخرمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضهشده در سوپرمارکتهای شهرستان شهرکرد امیر شاکریان علی شریفزاده پیمان آقانژاد مهران تاجمیرریاحی الهام صالحی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخممرغهای با پوسته آلوده و تمیز عرضهشده در تبریز منصور خاکپور مجتبی بزرگنیا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی بقایای آنتیبیوتیکی در بافتهای خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT محمدعلی تربتی مهدی شمشیری افشین جوادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران زهره مشاک بیژن مرادی بهروز مرادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم منصوره مظفری جابر سلیمانی نارملا آصفی پریسا جعفریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر چیلر بر روی لاشههای طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاههای استان آذربایجانغربی هیوا کریمی درهآبی افشین آخوندزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری خسرو محمدی گیتی کریم شهرام حنیفیان علیرضا تارینژاد رضا قاسمنژاد