• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 14
  • شماره56 دوره14
  • 56
    شماره 56 دوره 14 زمستان 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تأثیر روش‏های مختلف بلانچینگ بر ویژگی‏های فیزیکی – شیمیایی، ترکیبات زیست‏فعال و غیرفعال‏سازی آنزیم پراکسیداز در فلفل دلمه‏ای سبز
        عیسی فتح الهی آزیتا  خاقانی
        10.71876/jfh.2025.4011439
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی درستی عملکرد آزمايشگاه‌ها در اندازه‌گیری آفلاتوكسين‌ها در مواد غذایی
        مریم  جلیلی الهام هاشمی شاد
        10.71876/jfh.2025.1192931
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی عوامل تأثیرگذار در شستشوی مناسب تجهیزات مورد استفاده در کارخانه‌های شیر در راستای ارتقای کیفیت و کاهش هزینه‌های شستشو
        محمدابراهیم محمدپور میر
        10.71876/jfh.2025.1194555
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ
        علی  اسدیان اردکانی عبدالمجید  میرزاعلیان دستجردی احمد شاکر اردکانی منصوره شمیلی
        10.71876/jfh.2025.1196626
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - آلودگی مواد‌غذایی به گونه‌های بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راه‌های کنترل آن
        سعید خالدیان راحم خوشبخت پریا میری اسماعیل عباسی
        10.71876/jfh.2025.3111426
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تولید پنیر لیقوان از ترکیب‌های متفاوتی از شیر پاستوریزه‌ نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگی‌های میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی
        شیرین جباروند بهروز یحیی شفیعی
        10.71876/jfh.2025.1125758
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود