فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیر روشهای مختلف بلانچینگ بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی، ترکیبات زیستفعال و غیرفعالسازی آنزیم پراکسیداز در فلفل دلمهای سبز عیسی فتح الهی آزیتا خاقانی 10.71876/jfh.2025.4011439 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی درستی عملکرد آزمايشگاهها در اندازهگیری آفلاتوكسينها در مواد غذایی مریم جلیلی الهام هاشمی شاد 10.71876/jfh.2025.1192931 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی عوامل تأثیرگذار در شستشوی مناسب تجهیزات مورد استفاده در کارخانههای شیر در راستای ارتقای کیفیت و کاهش هزینههای شستشو محمدابراهیم محمدپور میر 10.71876/jfh.2025.1194555 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ علی اسدیان اردکانی عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی احمد شاکر اردکانی منصوره شمیلی 10.71876/jfh.2025.1196626 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - آلودگی موادغذایی به گونههای بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راههای کنترل آن سعید خالدیان راحم خوشبخت پریا میری اسماعیل عباسی 10.71876/jfh.2025.3111426 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تولید پنیر لیقوان از ترکیبهای متفاوتی از شیر پاستوریزه نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگیهای میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی شیرین جباروند بهروز یحیی شفیعی 10.71876/jfh.2025.1125758