فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآوردههای گوشتی عرضهشده در شهرهای تبریز و خوی آیدا پیامی محمدحسین موثق مسعود دل آشوب 10.30495/jfh.2021.1935193.1320 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان اشکان جبلی جوان نسیم ایزدی وصفی زهرا شریفی زهرا اسماعیلی فائزه اسدی منصوره کنعانی 10.30495/jfh.2021.1934805.1319 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی مارال زاهدی بهناز معمارماهر نویده انرجان حامد همیشه کار 10.30495/jfh.2021.1930403.1315 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مقایسه تأثیر حلالهای هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) زهرا لطیفی سعید عابدیان کناری علی اکبر مشایخ 10.30495/jfh.2021.1932329.1316 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا مهسا سلیم خانیان لیلا ناطقی نازنین زند 10.30495/jfh.2021.1935286.1321 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دامهای کشتاری در کشتارگاه تبریز ناصر حاجی پور هادی ولی زاده پرویز حسن زاده 10.30495/jfh.2021.1938747.1324 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی میزان آلودگی سمبوسههای عرضهشده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها محمدامین حیدرزادی محمد رهنما مجید علیپوراسکندانی داریوش سعادتی علی افشاری مقدم 10.30495/jfh.2021.1938582.1323 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها سهیل ریحانی پول سکینه یگانه رضا صفری 10.30495/jfh.2022.1940567.1326