فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا گیتی کریم 10.30495/jfh.2022.1967981.1377 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن مسعود پرانداخته مسلم نیریز نقدهی 10.30495/jfh.2022.1966210.1371 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین رضا صفری سهیل ریحانی پول سکینه یگانه 10.30495/jfh.2022.1965125.1370 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی سیدعلیرضا مرتضوی افشین جوادی نویده انرجان جاوید مرتضوی حمید میرزایی 10.30495/jfh.2022.1964791.1366 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.) عاطفه علیایی شیلا برنجی لیلا ناطقی 10.30495/jfh.2022.1967486.1374 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) بهعنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد عیسی فتح الهی راحله هاشمی نژاد سمیه طالبی 10.30495/jfh.2022.1968124.1378