• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 11
  • شماره43 دوره11
  • 43
    شماره 43 دوره 11 پاییز 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مروری بر مکمل‌های خوراکی فراویژه درموادغذایی
        محدثه لاری پور
        10.30495/jfh.2022.1935746.1331
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در نمونه‌های شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روش‌های کشت، IS900 PCR و IS900 nested PCR
        مهدی سلطانی
        10.30495/jfh.2021.1942137.1328
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
        سارا پیشادست محمد رهنما مجید علیپور اسکندانی داریوش سعادتی افسانه نوری جنگی محمدامین حیدرزادی
        10.30495/jfh.2022.1944454.1332
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مروری بر کاربرد عصاره‌های گیاهی برای کنترل ملانوزیس در میگوی پرورشی
        مینا سیف زاده
        10.30495/jfh.2022.1947724.1335
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
        سارا شهریاری علیرضا صادقی مریم ابراهیمی علیرضا صادقی ماهونک علی مویدی
        10.30495/jfh.2022.1949270.1341
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثرات ضد میکروبی باکتری‌های اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماست‌های سنتی بر میکروارگانیسم‌‍‌های بیماری‌زای غذایی
        مهسا صادقی علیرضا تاری نژاد محمد امین حجازی یوسف نامی
        10.30495/jfh.2022.1949266.1340
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
        فاطمه قویدل هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان
        10.30495/jfh.2022.1945475.1333
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد
        فیروز طیار احمد قره خانی امیر توکمه چی
        10.30495/jfh.2022.1948818.1337
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود