فهرست مقالات برحسب موضوع بهداشت مواد غذایی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تعیین میزان شیوع گونههای ویبریو در ماهیها و میگوهای صید شده در شهرستان قشم، ایران
ابراهیم رحیمی محمدامین حیدرزادی نجمه واحد دهکردی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی)
سید مهدی اسعدی خوب عبدالحمید پاپ زن رضا حق پرست -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز
سارا نیک مرام سهیلا محمدیاری جعفر ابوالحسنی محمد ابراهیم رمضانی اصغر ریاضتی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبحشده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی
فاطمه قاسمی کهریزه عباسعلی مطلبی مغانجوقی سهراب رسولی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته شده در محصول
نیما شیری امین غلامحسینی رضا سلیقه زاده احمد رهبر نگین درخشش -
دسترسی آزاد مقاله
6 - طراحی و ساخت حسگر رنگسنجی جدید برپایه هماتوکسیلین بهمنظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری
سمیرا مزیدی نوید نصیری زاده محمد میرجلیلی مسعود روحانی مقدم محمدعلی شیرغلامی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - تعیین باقیمانده اکسیتتراسایکلین در فرآوردههای گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
جعفر شادجو محمدحسین موثق -
دسترسی آزاد مقاله
8 - مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
سیدعلیرضا مرتضوی افشین جوادی نویده انرجان جاوید مرتضوی حمید میرزایی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - پلیمورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی
عزیزه حسین خانی علیرضا منادی سفیدان جلال شایق -
دسترسی آزاد مقاله
10 - محصولات زیستفعال سیانوباکتریها و ریز جلبکها بهعنوان مکملهای غذایی و دارویی باارزش
سید امیر علی انوار بهاره نوروزی مریم طلا -
دسترسی آزاد مقاله
11 - ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا
گیتی کریم -
دسترسی آزاد مقاله
12 - ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگیهای کیفی و آنتیمیکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.)
زهرا یعقوبی کوپایی هاجر عباسی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی
فائزه سالک حمید میرزایی جلیل خندقی افشین جوادی یوسف نامی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - بررسی شیوع پاتوژنهای غذازاد در ساندویچهای عرضهشده در شهرستان قم و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
سید عرفان حسینی نسب نجمه واحد دهکردی ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - تعیین ویژگیهای میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان
محمد نری میسا ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
16 - ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
اشکان جبلی جوان نسیم ایزدی وصفی زهرا شریفی زهرا اسماعیلی فائزه اسدی منصوره کنعانی -
دسترسی آزاد مقاله
17 - بررسی بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآوردههای گوشتی عرضهشده در شهرهای تبریز و خوی
آیدا پیامی محمدحسین موثق مسعود دل آشوب -
دسترسی آزاد مقاله
18 - مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دامهای کشتاری در کشتارگاه تبریز
ناصر حاجی پور هادی ولی زاده پرویز حسن زاده -
دسترسی آزاد مقاله
19 - تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
محمدجواد رشیدی لیلا روزبه نصیرایی شهین زمردی سارا جعفریان -
دسترسی آزاد مقاله
20 - ارزیابی خطر فلزات سنگین ناشی از مصرف گنجشک خانگی توسط بومیان دزفول
عیسی سلگی زهرا باهنر -
دسترسی آزاد مقاله
21 - بررسی میزان آلودگی سمبوسههای عرضهشده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
محمدامین حیدرزادی محمد رهنما مجید علیپوراسکندانی داریوش سعادتی علی افشاری مقدم -
دسترسی آزاد مقاله
22 - بررسی روند تغییرات شاخصهای کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد
فیروز طیار احمد قره خانی امیر توکمه چی -
دسترسی آزاد مقاله
23 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی
بهزاد اکبرزاده نجار پیمان آریایی مهرو اسماعیلی رویا باقری -
دسترسی آزاد مقاله
24 - اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس
علی میرعباسی نجف آبادی سمیه شاهرخ شهرکی اعظم مختاری -
دسترسی آزاد مقاله
25 - بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
سارا شهریاری علیرضا صادقی مریم ابراهیمی علیرضا صادقی ماهونک علی مویدی -
دسترسی آزاد مقاله
26 - بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
فاطمه قویدل هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان -
دسترسی آزاد مقاله
27 - شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در نمونههای شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روشهای کشت، IS900 PCR و IS900 nested PCR
مهدی سلطانی -
دسترسی آزاد مقاله
28 - مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
سارا پیشادست محمد رهنما مجید علیپور اسکندانی داریوش سعادتی افسانه نوری جنگی محمدامین حیدرزادی -
دسترسی آزاد مقاله
29 - تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
زهرا سلحشوریان محمدحسین موثق -
دسترسی آزاد مقاله
30 - بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آنها
علی اصغر مسیحی نژاد مجتبی بنیادیان محمد معتمدی فر -
دسترسی آزاد مقاله
31 - تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) بهعنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد
عیسی فتح الهی راحله هاشمی نژاد سمیه طالبی -
دسترسی آزاد مقاله
32 - جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
حسن جعفرزاده حمید میرزایی شهرام حنیفیان افشین جوادی جلال شایق -
دسترسی آزاد مقاله
33 - اثربخشی نایسین ریزپوشانی شده با سدیم آلژینات و کیتوزان بر تشکیل بیوفیلم در لیستریا مونوسایتوجنز
سجاد باباخانی فرزانه حسینی پرویز پاکزاد مریم بی خوف تربتی -
دسترسی آزاد مقاله
34 - بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
رافد الزبیدی ندا فلاح عبداله جمشیدی -
دسترسی آزاد مقاله
35 - بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری
اکبر انصاریان بارزی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی زهرا اسفندیاری -
دسترسی آزاد مقاله
36 - تعیین میزان باقیماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398
افشین خاتمی محمدحسین موثق -
دسترسی آزاد مقاله
37 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
اسماعیل زنگانه حمید میرزایی سید مهدی جعفری محمدرضا افشار مقدم افشین جوادی -
دسترسی آزاد مقاله
38 - اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
علی خدادادی بایقوت افشین جوادی صدیف آزادمرد دمیرچی حمید میرزایی یونس انزابی -
دسترسی آزاد مقاله
39 - بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن
مسعود پرانداخته مسلم نیریز نقدهی -
دسترسی آزاد مقاله
40 - بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در پنیرهای سنتی تولید شده از شیر نشخوارکنندگان در استان چهارمحال و بختیاری بهروش مولکولی
دانیال عباسی طادی ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
41 - تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
فاطمه همتی زهرا مطلوبی نژاد سید محمد مظلومی الهام باباعلی سعید یوسفی نژاد عنایت بریزی -
دسترسی آزاد مقاله
42 - بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو
فریده قادری امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی مهدی جعفری -
دسترسی آزاد مقاله
43 - مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان
مریم سادات امامی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
44 - مطالعه گذشتهنگر بر روی میزان شیوع کیستهیداتید، گونههای فاسیولا و دیکروسلیومدندریتیکوم در کبد گوسفند و بزهای کشتار شده در کشتارگاه ساوه، استان مرکزی و برآورد خسارتهای اقتصادی ناشی از ضبط کبد از سال 1394 تا 1400
ناصر حاجی پور -
دسترسی آزاد مقاله
45 - بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسلهای بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان
رامین قاسمیان یادگاری امیر رضا کرمی بناری محمد حسین موثق غازانی -
دسترسی آزاد مقاله
46 - مروری بر پتانسیل غذایی و دارویی فیکوبیلیپروتئینهای مستخرج از سیانوباکتریها
بهاره نوروزی یاسمن گورانی -
دسترسی آزاد مقاله
47 - مروری بر پیشرفتهای اخیر در کاربرد سیانوباکتریها و ریزجلبکها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی
مهشید علیبابائی امیراقبال خواجهرحیمی بهاره نوروزی -
دسترسی آزاد مقاله
48 - بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
سحر میرباقری آزاده سلیمی اشکان جبلی جوان سارا مهدی زاده مود -
دسترسی آزاد مقاله
49 - شیوع آلودگی ساندویچهای عرضه شده به میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها در شهرستان کرمانشاه، ایران
محمدامین حیدرزادی نادیا ایازی نجمه واحد دهکردی محسن کرمی سیدهخدیجه احمدی سیدعرفان حسینینسب -
دسترسی آزاد مقاله
50 - استخراج و اندازهگیری باقیمانده برخی از آفلاتوکسینها در نمونههای ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
حورا آزادی محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقی -
دسترسی آزاد مقاله
51 - بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
پریسا علی پور احمد رضا راجی سعید خانزادی ابوالقاسم نبی پور -
دسترسی آزاد مقاله
52 - تعیین بار میکروبی کلی، آلودگی کلیفرمی و الگوی مقاومت آنتيبیوتیکي سویههای اشريشیاکلي در میگوی عرضهشده در شهر کرمان
فائزه فاتحی محبوبه باقری امیر ستاری -
دسترسی آزاد مقاله
53 - توسعه روش کچرز تلفیقشده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفتکشها در نمونههای خیار بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
فاطمه نصیری آذر حقیقت آسیابر محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقی -
دسترسی آزاد مقاله
54 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
فرزاد نوعی حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی -
دسترسی آزاد مقاله
55 - مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتریها در آب و مواد غذایی
بهاره نوروزی محمد جباری -
دسترسی آزاد مقاله
56 - تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
لیلا عباس زاده بهزاد محمدی خانقاهی احمد اصل هاشمی ندا سهیلی ملکی غلامحسین صفری -
دسترسی آزاد مقاله
57 - بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضهشده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها
نجمه واحد دهکردی ابراهیم رحیمی نوشا ضیاء -
دسترسی آزاد مقاله
58 - بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402
پریسا ریاحی دهکردی ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
59 - مطالعه مقایسهای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخممرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن
الهام یغما محمد علی تربتی افشین جوادی