• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 5
  • شماره18 دوره5
  • 18
    شماره 18 دوره 5 تابستان 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها
        احسان صادقی عبداله درگاهی احمد محمدی فاطمه اسدی سمیه صحرایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید
        مریم عزیزخانی پاتریسیا الیزاکویویل
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس
        مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان
        ابراهیم رحیمی امیر شاکریان گلنوش رئیسی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد
        صدریه صامتی وجیهه فدائی نوغانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر
        مجید هاشمی حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی مقایسه‌ای میزان کادمیوم و جذب هفتگی آن در برنج‌های وارداتی و ایرانی
        مهرداد چراغی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس
        مینو شاددل زهرا کمالی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود