فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس رضا صفری محمد رضا سعیدی اصل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی بستنیهای سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلیفرم و اشریشیاکولای مریم اختلاط زهرا ظاهری پور بهاره شکرریز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظتهای مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی سید مهدی رضوی روحانی مهران مرادی تورج مهدی زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسههای کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز منصور خاکپور بهرام عمو اوغلیتبریزی عارف عالینسب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی غلظت آرسنیک در ماهیهای شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان مهدی رئیسی الهه کاظمی خیرآبادی اسماء بهزاد نیا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مطالعه اثر روشهای پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگیهای میکروبی همبرگر محمدعلی تربتی افشین جوادی حشمت صادری فرزانه توکلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسینهای چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران سعید میردامادی مهرنوش تنگستانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلیفرمها و اشریشیا کولای بیماریزا محمد پورعلی بهزاد حمید میرزایی