• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 6
  • شماره23 دوره6
  • 23
    شماره 23 دوره 6 پاییز 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
        امید رمضانی عباس جلیل‌زاده جواد حصاری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab)
        عنایت بریزی سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)
        آزیتا کوشافر محمد ولایت زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن
        سعید فرشباف درهمی مهدی قیامی‌راد رزاق محمودی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2
        روح‌الله کرمی‌اسبو منصوره میرابولفتحی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - رشد و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم‌زده کم‌چرب حاوی بتاگلوکان جو
        مهدیه بدری آیناز علیزاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجه‌فرنگی مصرفی شهر همدان
        آزاده قبادی امین جهانگرد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی
        سامان مهدوی سعید علیلو یحیی شفیعی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود