فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماریزاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسهای ترکیبات ثمانه حاتمی مسعود یاورمنش علی محمدی ثانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - پایداری اکسایشی روغنهای سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگهداری نان نجمه جهانی جمشید فرمانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماریزای منتقله از موادغذایی طیبه زینلی محمد محسنزاده رویا رضائیان دلوئی رویا نبیپور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بینالمللی انزلی علی اصغر خانی پور مینا سیف زاده مینا احمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آنها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین شیما حاجی پور دهبالایی محسن افشارمنش مسعود سامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - دیدگاه پرورشدهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) آیت بهروزی سیامک مشایخی قباد عسگری جعفرآبادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزیهای عرضه شده در بازار شهرکرد شهرام کیانی محبوبه قیطاسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیستفعال آب هویج علی ایاسه محمد علیزاده عباس مهرداد محسن اسمعیلی یوسف جوادزاده