• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 5
  • شماره20 دوره5
  • 20
    شماره 20 دوره 5 زمستان 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات
        ثمانه حاتمی مسعود یاورمنش علی محمدی ثانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان
        نجمه جهانی جمشید فرمانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی
        طیبه زینلی محمد محسن‌زاده رویا رضائیان دلوئی رویا نبی‌پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی
        علی اصغر خانی پور مینا سیف زاده مینا احمدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین
        شیما حاجی پور ده‌بالایی محسن افشارمنش مسعود سامی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران)
        آیت بهروزی سیامک مشایخی قباد عسگری جعفرآبادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد
        شهرام کیانی محبوبه قیطاسی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج
        علی ایاسه محمد علیزاده عباس مهرداد محسن اسمعیلی یوسف جوادزاده
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود