فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی نجمه نجارپور علی فضل ارا مهرنوش تدینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانههای شهرک صنعتی کنارک علی طاهری مصطفی غفاری محمد نیکدل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی محمد هادی اسکندری سعیده هاشمی نسب مهرداد نیاکوثری شهرام شکرفروش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی هیدروکربنهای نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی مینا سیف زاده علیرضا ولی پور علی اصغر خانی پور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - شناسایی مولکولی ژنهای بتالاکتاماز (PER ،VEB و GES) درسالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت طیور با روش Multiplex-PCR مهشید اسفندیان غلامعلی مرادلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید عباس مهجوریان محمدرضا سعیدی اصل مسعود رضایی سید علی مرتضوی پیمان اریایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بهکارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانهای مهدی رضایی فرد مجید جوانمرد علی زنوزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغنهای گیاهی (مقاله مروری) فتانه هاشم پور بلترک محمدعلی تربتی صدیف آزادمرد دمیرچی