فهرست مقالات برحسب موضوع مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - مروری بر عوامل موثر بر ویژگیهای بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی
آسیه حسن زاده زهرا صالحی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک
مهدیه سادات آذرفام مهناز هاشمی روان سیمین اسدالهی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
لیلا ناطقی امیر اهنگربهان عاطفه محمد قلی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی دیدگاه مدیران گاوداریهای شیری استان تهران دربارهی بهکارگیری زنان در مزرعه
سمیه پورسلیمان کاظم کریمی محمد رضا سلیمانپور -
دسترسی آزاد مقاله
5 - مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات
نهایه نجفی پیمان رجایی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری
بیژن خورشیدپور مهناز هاشمی روان سعیده اعیانی فرد زهره یحیایی صوفیانی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - آنزیم های موجود در شیر
ماندانا زورمند مهناز هاشمی روان -
دسترسی آزاد مقاله
8 - مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
نهایه نجفی پیمان رجایی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
بیژن خورشیدپور سیمین اسدالهی مهشید رضایی لیلا ناطقی زهرا مصطفی -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی
جواد بدرلو محمد رضا سلیمانپور سروه احمدی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی
فرشته خیری مرجانه صداقتی -
دسترسی آزاد مقاله
12 - بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری
لیلا ناطقی فاطمه زارعی مهشید رضایی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - بررسی تاثیر و نقش شیرین کنندهها بر ویژگیهای رئولوژیکی مواد غذایی
آسیه حسن زاده رقیه سامانی پور -
دسترسی آزاد مقاله
14 - کاربرد روش فراصوت در استخراج عصارههای گیاهی
فاطمه کاویان محمد مسجدی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب
داود بهروز محمد رضا اسحاقی بیژن خورشید پور -
دسترسی آزاد مقاله
16 - اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب
فریبا شیبانی سیمین اسداللهی محمدرضا اسحاقی -
دسترسی آزاد مقاله
17 - مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل
فاطمه کاویان اعظم ریوندی -
دسترسی آزاد مقاله
18 - تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت
حسین رحیمیمجد مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد -
دسترسی آزاد مقاله
19 - بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .)
آرش برزو محمد رضا ممیزی علیرضا نوروزی -
دسترسی آزاد مقاله
20 - کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
شیلا برنجی زهرا غفوری نام فرزانه توسلی کجانی -
دسترسی آزاد مقاله
21 - اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه
میترا ابراهیم بانکی سیمین اسداللهی نازنین زند -
دسترسی آزاد مقاله
22 - قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی
بیژن خورشید پور نوبندگانی زینب اسماعیلی سارا عباسی ورده -
دسترسی آزاد مقاله
23 - مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
سیده سارا حسینی میرمحمدی آسیه حسن زاده -
دسترسی آزاد مقاله
24 - مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
ماندانا زورمند شیلا برنجی -
دسترسی آزاد مقاله
25 - بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین
اکبر علی وردیلو هادی منصوری خواه کاظم کریمی سعید واشانی -
دسترسی آزاد مقاله
26 - ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن
سعید احمدی محمد ابراهیم زاده عبدالرحیم پذیرا سید عبدالمجید موسوی -
دسترسی آزاد مقاله
27 - بررسی میزان و سهم اثر عوامل مدیریتی(پرسنلی، بهداشتی و تغذیه ای) بر تلفات معمول در مرغداریهای شرق استان تهران
راحله طباطبایی شیرازانی کاظم کریمی قباد عسکری -
دسترسی آزاد مقاله
28 - بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن
معصومه دلفانی رضوان پوراحمد -
دسترسی آزاد مقاله
29 - امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه
سحر سراقی پیمان رجایی کاوه زرگری -
دسترسی آزاد مقاله
30 - ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه
بیژن خورشید پور خدیجه ممی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
31 - بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
جواد بدرلو مهدی رسولی سروه احمدی -
دسترسی آزاد مقاله
32 - فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم
شراره شهبازی -
دسترسی آزاد مقاله
33 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند
علیرضا سعید گوهری لیلا ناطقی -
دسترسی آزاد مقاله
34 - امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت
عطیه ناصری مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد -
دسترسی آزاد مقاله
35 - مقاله مروری سس ماهی تخمیری
فاطمه کاویان -
دسترسی آزاد مقاله
36 - تاثیر اصلاح خاکهای شور و سدیمی بر خصوصیات آنها
پیمان عزیزی -
دسترسی آزاد مقاله
37 - استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی
زهره یحیایی صوفیانی محسن میلانی -
دسترسی آزاد مقاله
38 - مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا
بهزاد رحمت زاده سیمین اسداللهی لیلا ناطقی -
دسترسی آزاد مقاله
39 - مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل
اعظم ریوندی فاطمه کاویان -
دسترسی آزاد مقاله
40 - اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر
ملیکه محبعلی محمد رضا اسحاقی بیژن خورشیدپور -
دسترسی آزاد مقاله
41 - ویژگیهای حسی پنیر پرو بیوتیک
شراره شهبازی -
دسترسی آزاد مقاله
42 - بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا
علی اکبر کمالی اردکانی فریبا عابدی اردکانی -
دسترسی آزاد مقاله
43 - اثرات کانیهای رس در آلودگی خاک
پیمان عزیزی -
دسترسی آزاد مقاله
44 - پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
عاطفه علیایی شیلا برنجی زهره یحیایی سویانی لیلا ناطقی -
دسترسی آزاد مقاله
45 - سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن
علی اکبر همتی نژاد فهیمه سالمی فاطمه تاجیک -
دسترسی آزاد مقاله
46 - مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی
مروا حسینی پیمان رجایی -
دسترسی آزاد مقاله
47 - مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
مهدی ترکیان بلداجی -
دسترسی آزاد مقاله
48 - مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی
مجتبی ضیائی مسعود دل آشوب -
دسترسی آزاد مقاله
49 - بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
معصومه دلفانی مهناز هاشمی روان -
دسترسی آزاد مقاله
50 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
علیرضا سعیدگوهری لیلا ناطقی لادن رشیدی شیلا برنجی -
دسترسی آزاد مقاله
51 - تکنولوژی اکستروژن و کاربردهای آن در صنایع غذایی: یک مقاله مروری
فریبا زاهدی اردکانی محمد رضا اسحاقی -
دسترسی آزاد مقاله
52 - اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
مهدی ترکیان بلداجی -
دسترسی آزاد مقاله
53 - ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی
مروا حسینی رضوان پوراحمد -
دسترسی آزاد مقاله
54 - غذای پایدار، محور اصلی توسعه
سمیه فرهنگ هولیقی فاطمه حیدری دالنجان آیلین بهداشتی خسروشاهی -
دسترسی آزاد مقاله
55 - بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستمهای کشاورزی و غذایی
امیر معمارزادهکیانی الهام عموئی -
دسترسی آزاد مقاله
56 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری
لیلا کیوانفر لیلا ناطقی لادن رشیدی رضوان پوراحمد حمید رشیدی نوده -
دسترسی آزاد مقاله
57 - مواد افزودنی پلیمر
ماندانا زورمند پیمان رجایی -
دسترسی آزاد مقاله
58 - بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
مروا حسینی مهناز هاشمی روان -
دسترسی آزاد مقاله
59 - تولید کره کم کالری
ماندانا زورمند رضوان پوراحمد -
دسترسی آزاد مقاله
60 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
لیلا ناطقی امیر آهنگر بهان عاطفه محمد قلی -
دسترسی آزاد مقاله
61 - بررسی تاثیرحذف یونجه در جیرهغذایی برخصوصیات لاشه برههای پرواری نژاد افشاری
زهرا محبوبی ناصر کریمی عباس جهان بخشی -
دسترسی آزاد مقاله
62 - کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
شیلا برنجی زهرا غفوری نام فرزانه توسلی کجانی -
دسترسی آزاد مقاله
63 - کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی
سارا جعفری راد لیلا ناطقی معصومه مسلمی کیان پهلوان افشاری