بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی
محورهای موضوعی : مجله فرآوری و ایمنی مواد غذاییجواد بدرلو 1 , محمد رضا سلیمانپور 2 , سروه احمدی 3
1 - دانشجو
2 - استادیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی، واحد ورامین-پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران
3 - استادیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی، واحد ورامین-پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران
کلید واژه: مدیریت, امنیت غذایی,
چکیده مقاله :
امنیت غذایی خانواده، به معنی دسترسی خانواده به غذای کافی سالم و مغذی برای اطمینان از دریافت حداقل مقدار نیاز ضروری اعضای خانواده است؛ بنابراین در بین اولویتهای اهداف توسعة هر کشور، دستیابی به امنیت غذایی اهمیت ویژهای دارد. بخش کشاورزی با افزایش کمیت و بهبود کیفیت تولید مواد غذایی، در تحقق امنیت غذایی نقش اساسی دارد. لذا در این مقاله بررسی چند عامل مدیریتی مربوط به عوامل موثر بر امنیت غذایی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.
Family food security means the family's access to enough healthy and nutritious food to ensure that the family members receive the minimum necessary amount; therefore, among the priorities of each country's development goals, achieving food security is of particular importance. By increasing the quantity and improving the quality of food production, the agricultural sector plays an essential role in achieving food security. Therefore, in this article, several management factors related to factors affecting food security have been investigated and analyzed. Keywords: management, food security
_||_