فهرست مقالات برحسب موضوع ماندگاری فراورده های غذایی و تولیدات کشاورزی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
خدیجه سراوانی انته آ رمضان نژاد ایده برادران کیال -
دسترسی آزاد مقاله
2 - استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش
مهدیه عباسی میمند مریم کاظمی پور مهدی انصاری دوگاهه مهدی شهیدی زندی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران
عذری حسینی نوه اشرف کریمی نیک شهلا سلطانی نژاد عنایت اله شیخ حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز
نازنین زند اورنگ عیوض زاده رضا صدیقی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بهینهسازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلیوینیل الکل بر فراسنجههای کیفیت داخلی تخممرغ
پژمان ریاضی کرمانی داریوش خادمی شورمستی عبدالله علیزاده کارسالاری -
دسترسی آزاد مقاله
6 - مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
مهدی جهانتیغ رضا روحانی مریم بیگمی زهرا بیگمی فاطمه فرزانه سعیده سعیدی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی شهرستان کرج
نازنین خاکی پور حامد محمدی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تخممرغ فراسودمند؛ غنیشده با اسیدهای چرب امگا
داریوش خادمی شورمستی خادمی شورمستی عبدالله علیزاده کارسالاری هدی شکری -
دسترسی آزاد مقاله
9 - شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینیهای خامهای عرضهشده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
ابراهیم رحیمی نجمه واحد دهکردی محمدامین حیدرزادی -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک
رضا روحانی بتول حیدری سعیده سعیدی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری
فرزانه باقری مهدی بابازاده -
دسترسی آزاد مقاله
12 - مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
راضیه بهزادمهر مریم بیگمی سعیده سعیدی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
بهزاد کاویانی داود هاشم آبادی سارا خیاطی بابایی زهرا یوسفی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور
امین رضا جمشیدی مهدی مظفری لقا محسن محسنی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیرهسازی
اشرف کریمی نیک بابک خیرخواه حسام زنده دل مقدم -
دسترسی آزاد مقاله
16 - بررسی اثرات ضد میکروبی عصارههای گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفیموریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل
مهدی جهانتیغ مریم بیگمی زینب محکمی سعیده سعیدی -
دسترسی آزاد مقاله
17 - اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس
ثنا غلامرضایی علیرضا رحمن -
دسترسی آزاد مقاله
18 - کاربرد بیوسورفکتانتها در نگهداری مواد غذایی
علی صالحی نسب آسیه صابر نژاد مهدی حسن شاهیان -
دسترسی آزاد مقاله
19 - تخممرغهای فراسودمند؛ الف) غنیشده با مواد معدنی، ویتامینها و رنگدانهها
داریوش خادمی شورمستی -
دسترسی آزاد مقاله
20 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
اشرف کریمی نیک وحید دریجانی -
دسترسی آزاد مقاله
21 - مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم
زربانو غلامشاهی عنایت اله شیخ حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
22 - بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی
الناز خلفی مانیا صالحی فر -
دسترسی آزاد مقاله
23 - مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روشهای کمآبیاری دربرخی دانههای روغنی
مصطفی مبشر نجمه یزدانپناه -
دسترسی آزاد مقاله
24 - بررسی تاثیر نانوذرات FMBO بر ساختار و مورفولوژی نانوالیاف کامپوزیتی PVDF/FMBO
پریسا علی احمدی پور رسول جمشیدی گوهری دادخدا غضنفری -
دسترسی آزاد مقاله
25 - مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
سعیده سعیدی مریم بیگمی راضیه بهزادمهر -
دسترسی آزاد مقاله
26 - مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتیبیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی
ایمان فدوی اردستانی مرتضی مهری فاطمه شیرمحمد -
دسترسی آزاد مقاله
27 - استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
محبوبه دهقانی مریم کاظمی پور مهدی انصاری مهدی شهیدی زندی -
دسترسی آزاد مقاله
28 - بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران
نازنین خاکی پور بهروز دست پیمان -
دسترسی آزاد مقاله
29 - اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
مجتبی قربانی داریوش خادمی شورمستی یاسمن فهیم دژبان -
دسترسی آزاد مقاله
30 - تأثیر ضد شیگلایی ترکیب کورکومین زردچوبه
نگین سادات میرعشقی زهره جعفری بهروز شجاعی سعدی -
دسترسی آزاد مقاله
31 - مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا
امیر نیک اختر نجمه یزدانپناه -
دسترسی آزاد مقاله
32 - سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک
راحله سنجری مریم کاظمی پور مهدی انصاری لیلا زیدآبادی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
33 - مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی
مریم بیگمی زهرا بیگمی صفورا بزی راضیه اویسی -
دسترسی آزاد مقاله
34 - آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران
ندی کاظم شریف کرار عبدالهادی بشار مرحب ریحان مهدی حسن شاهیان -
دسترسی آزاد مقاله
35 - بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی
سمانه لاجوردی شعبانعلی خوشکارمقدم -
دسترسی آزاد مقاله
36 - تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
مهدی ُسرچشمه پور عبدالعلی طاهری فاطمه نصیبی فائقه بهرامی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
37 - ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس
محمدرضا مرویمقدم عطااله اژدری غلامرضا شریفزاده -
دسترسی آزاد مقاله
38 - تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسیمتیلسلولز بر کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط
علی اکبر شریفی داریوش خادمی شورمستی -
دسترسی آزاد مقاله
39 - بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهیکپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.)
محمد اسماعیلی یاسمن فهیم دژبان -
دسترسی آزاد مقاله
40 - بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران
حسین ورشویی -
دسترسی آزاد مقاله
41 - بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
مژگان بلالی علیرضا رحمن مریم فهیم دانش -
دسترسی آزاد مقاله
42 - بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت)
چنگیز اسفندیاری مهرداد قوامی وجیهه خضری -
دسترسی آزاد مقاله
43 - بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست
شبنم حاجی حسینی فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن -
دسترسی آزاد مقاله
44 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
ناهید نجفی علیرضا رحمن فاطمه حسینمردی -
دسترسی آزاد مقاله
45 - مروری بر ترکیبات آنتیاکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران
سید معین نظری محمد ملکی -
دسترسی آزاد مقاله
46 - اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر
ابوالفضل اسعدی دیزجی حبیب اقدم شهریار عبدالاحد شاددل تلی ناصر ماهری سیس جمشید قیاسی قلعه کندی -
دسترسی آزاد مقاله
47 - محصولات طبیعی دریایی منبع داروهای جدید
لیدا شجاعی کاوان -
دسترسی آزاد مقاله
48 - اثرآنتی اکسیدان های آلفاتوکوفرول وآسکوربیل پالمیتات بر اکسیداسیون لیپیدها درسوسیس
زهره شیرمحمدی علیرضا رحمن -
دسترسی آزاد مقاله
49 - ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
محمدرضا اکبری عطااله اژدری غلامرضا شریفزاده -
دسترسی آزاد مقاله
50 - تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیلماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد
یاسمن فهیم دژبان -
دسترسی آزاد مقاله
51 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ
مهری داخته هارونی علیرضا رحمن مانیا صالحی فر -
دسترسی آزاد مقاله
52 - اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون
مریم خاکسار بلداجی فاطمه شیرمحمد مرتضی مهری -
دسترسی آزاد مقاله
53 - اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
حسن گوران سکینه واثقی مریم ولی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
54 - تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت آرد و نان تولیدی
آرام محمودی مریم ولی نژاد سکینه واثقی -
دسترسی آزاد مقاله
55 - بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
حکیمه قلعه خانی معصومه حاجی رضایی آرتادخت توکلی -
دسترسی آزاد مقاله
56 - تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی
فرزانه محمدی فرخ رخ بخش زمین سیدمحمدرضا خشرو -
دسترسی آزاد مقاله
57 - بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روشهای فنوتیپی و مولکولی
سمیه فرحبخش اشرف کریمی نیک -
دسترسی آزاد مقاله
58 - شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
محدثه تجلی محمد مهدی متقی اشرف کریمی نیک -
دسترسی آزاد مقاله
59 - بررسی اثر استفاده از پودر آویشن باغی بر کیفیت تخممرغ و برخی فراسنجههای تخمدانی مرغ تخم گذار
احمد مینائی حاوید مرتضی مهری محسن شرفی -
دسترسی آزاد مقاله
60 - تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
نغمه باقری نجمه یزدانپناه ناصر صداقتی -
دسترسی آزاد مقاله
61 - بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی
سعیده سعیدی مهدی جهانتیغ رضوانه بهزادمهر زهرا بیگمی -
دسترسی آزاد مقاله
62 - بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
نسرین انصاری فرخ رخ بخش زمین مهدی حسن شاهیان مجید عسکری -
دسترسی آزاد مقاله
63 - بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری
علی اصغر صادقی زهره رهنمایی مرتضی ندافی -
دسترسی آزاد مقاله
64 - تأثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرینبیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی
سحر یزدانمهر تکتم مستقیم -
دسترسی آزاد مقاله
65 - ردیابی ژن های M-blaCTX، blaTEM و blaSHV در جدایه های انتروباکتر کلوآکه
الهه برزم دهکردی الهه تاج بخش حسن ممتاز -
دسترسی آزاد مقاله
66 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
طاهره تبیریی شادی مهدیخانی فاطمه حسینمردی -
دسترسی آزاد مقاله
67 - بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
زهرا نیکبخت درنا رفیقی جاوید تقی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
68 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی -
دسترسی آزاد مقاله
69 - خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
سمیه سنجری نفیسه جهانبخشیان صدیقه سلیمانی فرد مریم خاکباز حشمتی زهرا بیگ محمدی -
دسترسی آزاد مقاله
70 - بررسی تأثیر پوشش صمغ پولولان و اسانس روغنی رزماری بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی گوجهفرنگی
سارا حسنی تکتم مستقیم -
دسترسی آزاد مقاله
71 - اثر سطوح مختلف قارچ صدفی و پروبیوتیک باکتوژن بر فراسنجه¬های خونی جوجه¬های گوشتی
ابوالفضل اسعدی دیزجی حامد شیر انداز اصلی توحید وحدت پور