List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب
فریده وحیدمقدم علی مرتضوی زهره قلعه موسیانی -
Open Access Article
2 - مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی خشایار سرابندی -
Open Access Article
3 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی
پروین شرایعی الهام آذرپژوه -
Open Access Article
4 - بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی
مریم سردرودیان اکرم آریان فر -
Open Access Article
5 - Addition of Aqueous Extract of Pomegranate Peel as an Antioxidant in Sunflower Oil Using Microemulsion System
Sedigheh Amiri Elahe Parishani Mohsen Radi -
Open Access Article
6 - بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه
الهام امت محمدی جواد فیضی مجید خانی -
Open Access Article
7 - Effect of Enzyme Type and Hydrolysis Time on Antioxidant Properties of Hydrolyzed Turkmen Melon Seed Protein
Masoomeh Alvand Alireza Sadeghi Mahoonak Mohammad Ghorbani Hoda Shahiri Tabarestani Shima Kaveh -
Open Access Article
8 - Evaluation of Enzyme Type and Process Time on Functional Properties of Hydrolyzed Proteins Obtained from Defatted Buniumpersicum Bioss. Pressed Cake
Zahra Shahi Seyyedeh Zahra Sayyed-Alangi Leila Najafian -
Open Access Article
9 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه توسط آنزیمهای تجاری
نسیم مهدوی میقان پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان -
Open Access Article
10 - مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشه هفتبند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفتبند افغانی (Polygonum afghanicum)
اسماعیل رضایی سرشت بهنام مهدوی منیره پرندوارمنش حسن رضایی سرشت احمد رضا اولیایی -
Open Access Article
11 - Study of Antioxidant Effect and Antimicrobial Properties Extract of Ricinus Communis and its Effect on Soybean Oil Stability in Storage Conditions
Mahdi Athari Elham Azadfar Seyyed Hussein Stiri Ahmad Pedram Nia Mohammad Mahdi NematShahi -
Open Access Article
12 - ارزیابی تاثیر آنزیم های میکروبی و وزن مولکولی بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده دانه جو
نگار تاجیک پیمان آریایی لیلا نجفیان -
Open Access Article
13 - Evaluation of Antioxidant and Antibacterial Properties of Chlorophyll Extracted from Persian Clover (Trifolium resupinatum L.)
Gholam Reza Mahdipour Damiri Ali Motamedzadegan Reza Safari Seyyed Ahmad Shahidi Azadeh Ghorbani HasanSaraei -
Open Access Article
14 - Ultrasound-Assisted Extraction of Antioxidant Extract from Oat (Avena sativa L.) Seed and Evaluation of the Antioxidative Activity in Tallow
Leila Dastan Mehrdad Ghavami Neda Ahmadi Kamazani -
Open Access Article
15 - Evaluation of Antioxidant and Antibacterial Properties of Licorice Root Extract in Liquid Chocolate
Mina Mirzaei Seyyed Ali Yassini Ardakani -
Open Access Article
16 - Identification of Chemical Compounds in the Essential Oil of Salvia reuterana Bioss. and Evaluation of Antioxidant Properties and the Aamount of Phenols and Flavonoids in the Whole Plant Extract
Mohammad Hassan Mohammadi Behnam Mahdavi Hashem Akhlaghi Feiz Abad Hadis Farmanbar Jafar Abad -
Open Access Article
17 - Microencapsulated Astaxanthinby Complex Coacervation of Gelatin and Gum Arabic
Arina Ahmadi Nader Habibi -
Open Access Article
18 - Evaluation of the Effect of Adding Antioxidant Extract of White Tea and its Nanoliposomes on Some Oxidative Properties of Soybean Oil and Comparison of Their Kinetic Parameters
Elham Ahmadi Amir Hossein Elhamirad Nasrin Molla Nia Mohammad Reza Saeidi Asl Ahmad Pedram Nia -
Open Access Article
19 - Antioxidant Effect of Citrus Peel Extract on Oxidation Control of Canola Oil
Hossein Aali Maryam Azizkhani Fahimeh Tooryan -
Open Access Article
20 - Production of Hydrolyzed Protein from Edible Mushroom Using Alcalase Enzyme:Investigation of the Effect of Hydrolysis Time and Concentration of Protein Hydrolysate on Its Antioxidant Capacity
Isan Izanloo Alireza Sadeghi Mahoonak Hoda Shahiri Taberestani Shima Kaveh -
Open Access Article
21 - مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی
رکسانا صباغ زاده امیرحسین الهامی راد محمد آرمین -
Open Access Article
22 - اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی
سارا خدری محمد گلی فروغ مرتضایی نژاد -
Open Access Article
23 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis)
افسانه عظیمی محله سید علی مرتضوی پروین شرایعی الهام آذرپژوه راضیه نیازمند -
Open Access Article
24 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris)
محمد مهدی نعمت شاهی امیر حسین الهامی راد نفیسه نعمت شاهی سید حسین استیری -
Open Access Article
25 - مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته
حمید توکلی پور لیلا زیرجانی مجید جوانمرد داخلی -
Open Access Article
26 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
مهدی سعیدی فر امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست هاشم اخلاقی -
Open Access Article
27 - ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید
-
Open Access Article
28 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا
زینب گرایلی علیرضا صادقی ماهونک شیما کاوه -
Open Access Article
29 - بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
راحله دهقان تنها الهام مهدیان محمدحسین امینی فرد حسن بیات رضا گاراژیان -
Open Access Article
30 - بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای بستر سیال و مایکروویو
فرزانه صفری سیده زهرا سید النگی هادی عالمی -
Open Access Article
31 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری
علی بهنام نیک امیرحسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی محمدحسین حداد خداپرست -
Open Access Article
32 - بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی
ژیلا شعبانی لادن رشیدی زهرا پیراوی ونک زهرا غلامی -
Open Access Article
33 - فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان
مرسده مالکی محمد گلی الهام خسروی -
Open Access Article
34 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
مهدی اطهری امیر حسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی نفیسه نعمت شاهی