آخرین اخبار نشریه
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی ( علمی پژوهشی )
  • معرفي نشريه
    علمی

    نشریه علمی - پژوهشی «کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی» با هدف ارتقای دانش و توسعه علمی در حوزه کیفیت، ایمنی و ماندگاری مواد غذایی و محصولات کشاورزی و همچنین توسعه مرزهای دانش و ایجاد بستری برای تبادل علمی میان پژوهشگران برجسته داخلی و بین‌المللی منتشر می‌شود. این نشریه با تمرکز بر پژوهش‌های نوآورانه و کاربردی در زمینه فناوری‌های پس از برداشت، فرآوری، بسته‌بندی و نگهداری محصولات کشاورزی و مواد غذایی، پیوند صنعت و دانشگاه را تقویت کرده و در مسیر توسعه پایدار گام برمی‌دارد. این نشریه با کسب مجوز انتشار به شماره 42972/73/ص/99 مورخ 04/09/1399 از دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین مجوز رسمی شماره 40408 مورخ 03/10/1399 از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت خود را آغاز کرده است. همچنین در رتبه‌بندی نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به کسب رتبه A گردیده است. همچنین این نشریه مطابق شماره نامه 3996/1404 مورخ 12/7/1404 در فهرست پایگاه استنادی علم و فناوری جهان اسلام: ISC قرار گرفته است. 

    نوع نشریه: نشریه علمی            زبان نشریه: فارسی همراه با چکیده مبسوط(Extended Abstract) انگلیسی

    نوع مقالات قابل انتشار: علمی-پژوهشی، علمی-مروری، علمی-ترویجی

    توالی انتشار: فصلنامه               نحوه انتشار: چاپی و الکترونیکی   

    زمان بررسی اولیه: یک هفته       میانگین زمان داوری: دو تا سه هفته

    فرآیند داوری: مقالات این نشریه به شیوه‌ی بسته و دوسو ناشناس مورد بررسی قرار می‌گیرند؛ بدین ترتیب هر مقاله دست‌کم توسط دو داور تخصصی و یک داور تطبیقی ارزیابی شده و تمامی فرایندها بر پایه‌ی داوری محض (Peer-Reviewed) انجام می‌پذیرد.

    این فصلنامه به منظور صیانت از حقوق مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان، تمامی مقالات دریافتی را با استفاده از سامانه‌های مشابهت‌یاب ارزیابی می‌نماید. لذا از نویسندگان محترم تقاضا می‌شود پیش از ارسال مقاله، نسبت به دریافت گزارش مشابهت‌یابی از سامانه های: همانندجو (https://tik.irandoc.ac.ir/User/Loginو همیاب (https://hamyab.sinaweb.net ) اقدام نموده و نسخه‌ی PDF گزارش صادره از سامانه را به همراه فایل مقاله برای فصلنامه ارسال فرمایند.

    حق مؤلف (کپی‌رایت) مقالات : این نشریه تابع قوانین بین‌المللی حق نشر همگانی کرییتیو کامنز  (CC BY-NC)   است. مالکیت حق مؤلف مقالات بر عهدۀ نویسندگان بوده و آنان صاحب و دارنده تمامی حقوق اثر خود می‌باشند.

    نوع دسترسی: مقالات منتشرشده در این نشریه با دسترسی آزاد و بر اساس مجوز کرییتیو کامنز (CC BY-NC)  در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.

    کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (COPE): این نشریه با التزام به اصول اخلاق در انتشار، پایبند به راهنماها، مقررات و قوانین کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (COPE)  است و همچنین از آیین‌نامۀ اجرایی «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی» تبعیت می‌نماید.

     CC مقالات این نشریه تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.


    آخرین مقالات منتشر شده
    پربازدیدترین مقالات
    مقالات در انتظار انتشار

    ابر واژگان

  • صاحب امتیاز
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
    ویراستار ادبی
    ویراستار انگلیسی
    شاپا: 2783-3410
    شاپای الکترونیکی: 2783-3410

    دوره انتشار: فصلنامه
    پست الکترونیک
    kerman.qafj@iau.ac.ir iauqafj@gmail.com
    نشانی
    کرمان، بلوار ولیعصر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمان، ساختمان اداری شماره 4، دفتر نشریه
    تلفن
    09133413556
    تلفكس
    03431321773
    کد پستی
    7635131167

    جستجو

    بانک ها و نمایه ها

    آمار مقالات

    تعداد دوره‌ها 5
    تعداد شماره ها 17
    مقالات چاپ شده 122
    تعداد نویسندگان 322
    تعداد مشاهده مقاله 55154
    تعداد دانلود مقاله 13903
    تعداد مقالات ارسال شده 171
    تعداد مقالات رد شده 25
    تعداد مقالات پذیرفته شده 131
    درصد پذیرش 67 %
    زمان پذیرش(روز) 63
    تعداد داوران 78
    آخرین به روزرسانی 1404/08/14