معرفي نشريه
علمی
نشریه علمی - پژوهشی «کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی» با هدف ارتقای دانش و توسعه علمی در حوزه کیفیت، ایمنی و ماندگاری مواد غذایی و محصولات کشاورزی و همچنین توسعه مرزهای دانش و ایجاد بستری برای تبادل علمی میان پژوهشگران برجسته داخلی و بینالمللی منتشر میشود. این نشریه با تمرکز بر پژوهشهای نوآورانه و کاربردی در زمینه فناوریهای پس از برداشت، فرآوری، بستهبندی و نگهداری محصولات کشاورزی و مواد غذایی، پیوند صنعت و دانشگاه را تقویت کرده و در مسیر توسعه پایدار گام برمیدارد. این نشریه با کسب مجوز انتشار به شماره 42972/73/ص/99 مورخ 04/09/1399 از دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین مجوز رسمی شماره 40408 مورخ 03/10/1399 از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت خود را آغاز کرده است. همچنین در رتبهبندی نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به کسب رتبه A گردیده است. همچنین نشریه در فهرست پایگاه استنادی علم و فناوری جهان اسلام: ISC قرار گرفته است.
نوع نشریه: نشریه علمی زبان نشریه: فارسی همراه با چکیده مبسوط(Extended Abstract) انگلیسی
نوع مقالات قابل انتشار: علمی-پژوهشی، علمی-مروری، علمی-ترویجی
توالی انتشار: فصلنامه نحوه انتشار: چاپی و الکترونیکی
زمان بررسی اولیه: یک هفته میانگین زمان داوری: دو تا سه هفته
فرآیند داوری: مقالات این نشریه به شیوهی بسته و دوسو ناشناس مورد بررسی قرار میگیرند؛ بدین ترتیب هر مقاله دستکم توسط دو داور تخصصی و یک داور تطبیقی ارزیابی شده و تمامی فرایندها بر پایهی داوری محض (Peer-Reviewed) انجام میپذیرد.
این فصلنامه به منظور صیانت از حقوق مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان، تمامی مقالات دریافتی را با استفاده از سامانههای مشابهتیاب ارزیابی مینماید. لذا از نویسندگان محترم تقاضا میشود پیش از ارسال مقاله، نسبت به دریافت گزارش مشابهتیابی از سامانه های: همانندجو (https://tik.irandoc.ac.ir/User/Login) و همیاب (https://hamyab.sinaweb.net ) اقدام نموده و نسخهی PDF گزارش صادره از سامانه را به همراه فایل مقاله برای فصلنامه ارسال فرمایند.
حق مؤلف (کپیرایت) مقالات : این نشریه تابع قوانین بینالمللی حق نشر همگانی کرییتیو کامنز (CC BY-NC) است. مالکیت حق مؤلف مقالات بر عهدۀ نویسندگان بوده و آنان صاحب و دارنده تمامی حقوق اثر خود میباشند.
نوع دسترسی: مقالات منتشرشده در این نشریه با دسترسی آزاد و بر اساس مجوز کرییتیو کامنز (CC BY-NC) در اختیار مخاطبان قرار میگیرد.
کمیته بینالمللی اخلاق نشر (COPE): این نشریه با التزام به اصول اخلاق در انتشار، پایبند به راهنماها، مقررات و قوانین کمیته بینالمللی اخلاق نشر (COPE) است و همچنین از آییننامۀ اجرایی «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی» تبعیت مینماید.
مقالات این نشریه تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تأثیر ویژگیهای بستهبندیهای جاذب بر تجمع مایکوتوکسین در برنج ذخیره شده
احسان کرم رضایی * ، فاطمه کرم رضاییشماره 1 , دوره 5 , تابستان 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - نقش کشاورزان خردهپا در تأمین امنیت غذایی ملی از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان باشت: کاربرد نظریۀ داده بنیاد
محمدصادق قلیپور * ، مهدی نوریپورشماره 1 , دوره 5 , تابستان 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثر پراکسیدهیدروژن و 24-اپیبراسینواستروئید بر متابولیتهای ثانویه و فیتوشیمیایی زیره سبز Cuminum cyminum L. تحت تنش خشکی
نسیم رودباری * ، حسین عباسپورشماره 1 , دوره 5 , تابستان 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - غنیسازی کره با نانوذرات الکترواسپری شده پلیکاپرولاکتون بارگذاری شده با ویتامین D3
سهیلا راستان مستعلی بگلو * ، لیدا شاهسونی ، شادی مهدیخانیشماره 1 , دوره 5 , تابستان 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی اثرات تابش اشعه ماوراءبنفش-A و نانوذرات نقره بر ویژگیهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه شوید (Anethum graveolens L.)
محبوبه سادات حسینی ، مهرناز محمودی زرندی *شماره 1 , دوره 5 , تابستان 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - شناسایی و رتبهبندی عوامل مؤثر بر موفقیت توسعه محصولات غذایی فراسودمند
فریماه فیاض ، فرزانه بیک زاده عباسی *شماره 1 , دوره 5 , تابستان 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - تأثیر مواد مغذی بر بهبود رشد و کیفیت گیاهان دارویی و افزایش توان جسمانی ورزشکاران
پریسا هاشمی شهرکی ، شهلا هاشمی شهرکی *شماره 1 , دوره 5 , تابستان 1404
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
خدیجه سراوانی * ، انته آ رمضان نژاد ، ایده برادران کیالشماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
سعیده سعیدی * ، مریم بیگمی ، راضیه بهزادمهرشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
نسرین انصاری ، فرخ رخ بخش زمین ، مهدی حسن شاهیان * ، مجید عسکریشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
راضیه بهزادمهر ، مریم بیگمی ، سعیده سعیدی *شماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندینها
حمیده خواجه ، زهرا جمعه قاسم ابادی *شماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
مهدی ُسرچشمه پور * ، عبدالعلی طاهری ، فاطمه نصیبی ، فائقه بهرامی نژادشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه
علیرضا مرادیان ، نازنین خاکی پور *شماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی
فرزانه محمدی ، فرخ رخ بخش زمین * ، سیدمحمدرضا خشروشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
نغمه باقری ، نجمه یزدانپناه * ، ناصر صداقتیشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
اشرف کریمی نیک * ، وحید دریجانیشماره 2 , دوره 1 , پاییز 1400
