فهرست مقالات برحسب موضوع نگهدارنده های طبیعی و شیمیایی در صنعت غذا و کشاورزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توتفرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچهای میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم علی لچینانی سید جلال طباطبایی امیر بستانی وحید عبدوسی سعید رضائی 10.30495/qafj.2023.1985550.1071 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ضدبیوفیلمی گونههای لاکتوباسیلوس جداشده از کفیر علیه باکتریهای بیماریزای غذایی استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا سرووار تیفیموریوم مریم قانع پریسا عطاالهی اشکور اشکان کاظمی https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1209425