• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 2
  • شماره3 دوره2
  • 3
    شماره 3 دوره 2 زمستان 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینی‌های خامه‌ای عرضه‌شده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها
        ابراهیم رحیمی نجمه واحد دهکردی محمدامین حیدرزادی
        10.30495/qafj.2023.1976591.1050
        20.1001.1.27833410.1401.2.3.1.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک
        رضا روحانی بتول حیدری سعیده سعیدی
        10.30495/qafj.2023.1978890.1055
        20.1001.1.27833410.1401.2.3.2.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری
        فرزانه باقری مهدی بابازاده
        10.30495/qafj.2023.1972328.1047
        20.1001.1.27833410.1401.2.3.3.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
        محمدرضا اکبری عطااله اژدری غلامرضا شریف‌زاده
        10.30495/qafj.2023.1978078.1054
        20.1001.1.27833410.1401.2.3.4.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.)
        محمد اسماعیلی یاسمن فهیم دژبان
        10.30495/qafj.2023.1976818.1051
        20.1001.1.27833410.1401.2.3.5.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
        مژگان بلالی علیرضا رحمن مریم فهیم دانش
        10.30495/qafj.2023.1973855.1049
        20.1001.1.27833410.1401.2.3.6.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بهینه‌سازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلی‌وینیل الکل بر فراسنجه‌های کیفیت داخلی تخم‌مرغ
        پژمان ریاضی کرمانی داریوش خادمی شورمستی عبدالله علیزاده کارسالاری
        10.30495/qafj.2023.1980315.1057
        20.1001.1.27833410.1401.2.3.7.6
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود