ا

  • اژدری.عطااله ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • اژدری.عطااله ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • اسدالله زاده.حمیده سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • اسعدی‏ دیزجی.ابوالفضل اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • اسفندیاری.چنگیز بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت) [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • اسماعیلی.محمد بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.) [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • اصلانی.لیلا اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • اقدم شهریار.حبیب اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • اکبری.محمد رضا ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • امیراحمدی.مریم تعیین باقیمانده 198 آفت‌کش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاح‌شده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • انصاری دوگاهه.مهدی استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • انصاری.مهدی سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • انصاری.مهدی استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • انصاری.مهدی تعیین باقیمانده 198 آفت‌کش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاح‌شده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • انصاری.نسرین بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتری‌های تجزیه‌کننده نفت خام همزیست با شکم‌پا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • ایرانبخش.علیرضا بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.) [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]

ب

  • بابازاده.مهدی تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزل‌آلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • بابازاده.مهدی اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • باقری.فرزانه اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • باقری.نغمه تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • بزی.صفورا مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • بستانی.امین ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • بلالی.مژگان بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • بهرامی نژاد.فائقه تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • بهروز.رویا کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • بهزادمهر.رضوانه مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • بهزادمهر.رضوانه مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • بهزادمهر.رضوانه بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • بیگمی.زهرا بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • بیگمی.زهرا مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • بیگمی.زهرا مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • بیگمی.مریم بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌های گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفی‌موریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • بیگمی.مریم مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • بیگمی.مریم مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • بیگمی.مریم مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • بیگمی.مریم مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]

ت

  • تجلی.محدثه شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • توکلی.آرتادخت بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از نمونه‌های شیر گاو به روش RAPD-PCR [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]

ج

  • جمشیدی گوهری.رسول بررسی تاثیر نانوذرات FMBO بر ساختار و مورفولوژی نانوالیاف کامپوزیتی PVDF/FMBO [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • جمشیدی.امین رضا تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • جمشیدی.امین رضا تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • جمعه قاسم آبادی.زهرا بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندین‌ها [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • جهانتیغ.مهدی مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]

ح

  • حاج محمدی.سهراب سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • حاجی حسینی.شبنم بررسی اثر ضد قارچی عصاره و اسانس اسطوخودوس وتاثیر هر یک بر خصوصیات شیمیایی ، میکروبی وحسی نان تست [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • حاجی رضایی.معصومه بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از نمونه‌های شیر گاو به روش RAPD-PCR [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • حسن شاهیان.مهدی بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتری‌های تجزیه‌کننده نفت خام همزیست با شکم‌پا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • حسینمردی.فاطمه بررسی اثر ضد قارچی عصاره و اسانس اسطوخودوس وتاثیر هر یک بر خصوصیات شیمیایی ، میکروبی وحسی نان تست [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • حسینی نسب. سید عرفان بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • حسینی نوه.عذری بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • حیدرزادی.محمدامین شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینی‌های خامه‌ای عرضه‌شده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • حیدری صادق.بتول بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • حیدری.بتول بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]

خ

  • خادمی شورمستی.داریوش اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • خادمی شورمستی.داریوش بهینه‌سازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلی‌وینیل الکل بر فراسنجه‌های کیفیت داخلی تخم‌مرغ [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • خادمی شورمستی.داریوش تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسی‌متیل‌سلولز بر کیفیت داخلی و ریخت‌شناسی پوسته تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • خادمی شورمستی.داریوش تخم‌مرغ‌های فراسودمند؛ الف) غنی‌‌شده با مواد معدنی، ویتامین‌ها و رنگدانه‌ها [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • خاکسار بلداجی.مریم اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • خاکی پور.نازنین بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • خاکی پور.نازنین بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی شهرستان کرج [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • خاکی پور.نازنین مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • خضری.عزیمه تعیین باقیمانده 198 آفت‌کش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاح‌شده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • خضری.وجیهه بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت) [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • خلفی.الناز بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیب‌زمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • خواجه.حمیده بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندین‌ها [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • خوشکارمقدم.علی بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • خیاطی بابایی.سارا تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]

د

  • داخته هارونی.مهری اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • دانائی.الهام بررسی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • دانائی.الهام بررسی اثر محلول‌پاشی اسیدهای آمینه‌ آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum) [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • دریجانی.وحید تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • دژبان فهیم.یاسمن تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیل‌ماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • دژبان فهیم.یاسمن اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • دژبان فهیم.یاسمن بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.) [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • دست پیمان.بهروز بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • دل پیشه.محدثه شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • دهقانی.محبوبه استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • دهمرده.نرجس بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]

ر

  • رحیمی.ابراهیم شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینی‌های خامه‌ای عرضه‌شده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • رخ بخش زمین.ّفرخ بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتری‌های تجزیه‌کننده نفت خام همزیست با شکم‌پا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • رخ بخش زمین.ّفرخ تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • رستاخیز.ناهید کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • رستاخیز.ناهید سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • رضایی کهخایی.لیلی شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • رضائى.سعید ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • رمضان نژاد.انته آ گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • روحانی.رضا مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • روحانی.رضا مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • روحانی.رضا بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • روحانی.رضا بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • ریاضی کرمانی.پژمان بهینه‌سازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلی‌وینیل الکل بر فراسنجه‌های کیفیت داخلی تخم‌مرغ [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • ریحان.مرحب آلودگی‌های باکتریایی مواد غذایی در ایران [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]

ز

  • زند.نازنین اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • زیدآبادی نژاد.لیلا سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]

س

  • سامانه.مدیر تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • سامانه.مدیر کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • سامانه.مدیر آلودگی‌های باکتریایی مواد غذایی در ایران [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • سراوانی.خدیجه گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • سراوانی.خدیجه شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • سراوانی.خدیجه گزارش موردی خونریزی دندان عقل به دنبال مار گزیدگی و تاثیر گیاهان دارویی بر مارگزیدگی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • سرچشمه پور.مهدی تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • سعادت.سعیده بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.) [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • سعیدی.سعیده بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • سعیدی.سعیده مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • سعیدی.سعیده بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • سعیدی.سعیده مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • سعیدی.سعیده مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • سعیدی.سعیده بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌های گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفی‌موریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • سنجری.راحله سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]

ش

  • شاپوری.مریم تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزل‌آلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • شاددل تیلی.عبدالاحد اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • شجاعی کاوان.لیدا محصولات طبیعی دریایی منبع داروهای جدید [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • شریف زاده احتشامی.محمدعلی بررسی اثر محلول‌پاشی اسیدهای آمینه‌ آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum) [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • شریف زاده.غلامرضا ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • شریف زاده.غلامرضا ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • شریفی.علی اکبر تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسی‌متیل‌سلولز بر کیفیت داخلی و ریخت‌شناسی پوسته تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • شعیبی.شهرام بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • شهریاری ر اد.الهام بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • شهیدی زندی.مهدی استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • شهیدی زندی.مهدی استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • شیخ حسینی.عنایت اله سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • شیخ حسینی.عنایت اله کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • شیخ حسینی.عنایت اله مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • شیخ حسینی.عنایت اله بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • شیرمحمد.فاطمه اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • شیرمحمد.فاطمه مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • شیرمحمدی.زهره اثرآنتی اکسیدان های آلفاتوکوفرول وآسکوربیل پالمیتات بر اکسیداسیون لیپیدها درسوسیس [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • شیری.محمد علی عوامل قبل از برداشت مؤثر در حفظ کیفیت میوه کیوی طی انبارداری [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]

ص

  • صابر نژاد.اسیه کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • صالحی فر.مانیا اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • صالحی نسب.علی کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • صداقتی.ناصر تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • صدیقی.رضا اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]

ط

  • طاهری.عبدالعلی تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]

ع

  • عباسی منجزی.ابراهیم تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • عباسی میمند.مهدیه استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • عبدوسی.وحید ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • عسکری بدویی.رضوان توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • عسکری.مجید بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتری‌های تجزیه‌کننده نفت خام همزیست با شکم‌پا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • علی احمدی پور.پریسا بررسی تاثیر نانوذرات FMBO بر ساختار و مورفولوژی نانوالیاف کامپوزیتی PVDF/FMBO [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • علیزاده.عبداله بهینه‌سازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلی‌وینیل الکل بر فراسنجه‌های کیفیت داخلی تخم‌مرغ [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • علیزاده.عبداله تخم‌مرغ فراسودمند؛ غنی‌شده با اسیدهای چرب امگا [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • عیدی.اکرم بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • عیوض زاده.اورنگ اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]

غ

  • غضنفری.دادخدا بررسی تاثیر نانوذرات FMBO بر ساختار و مورفولوژی نانوالیاف کامپوزیتی PVDF/FMBO [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • غضنفری.دادخدا سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • غضنفری.دادخدا کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • غلامرضایی.ثنا اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • غلامشاهی.زربانو مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]

ف

  • فدوی اردستانی.ایمان مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • فرحبخش.سمیه بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روش‌های فنوتیپی و مولکولی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • فقیه آرام.بتول تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • فولادی.بهمن شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • فهیم دانش.مریم بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]

ق

  • قربانی.مجتبی اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • قلعه خانی.حکیمه بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از نمونه‌های شیر گاو به روش RAPD-PCR [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • قوامی.مهرداد بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت) [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]

ک

  • کاظم.ندی آلودگی‌های باکتریایی مواد غذایی در ایران [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • کاظمی پور.مریم سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • کاظمی پور.مریم توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • کاظمی پور.مریم استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کاظمی پور.مریم استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • کاظمی پور.مریم تعیین باقیمانده 198 آفت‌کش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاح‌شده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • کاویانی.بهزاد تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کرار.شریف آلودگی‌های باکتریایی مواد غذایی در ایران [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • کریمی نیک.اشرف بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روش‌های فنوتیپی و مولکولی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • کریمی نیک.اشرف افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی جوزهندی علیه جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

ل

  • لاجوردی.سمانه بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • لچینانی.علی ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

م

  • ماهری سیس.ناصر اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • مبشر.مصطفی مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روش‌های کم‌آبیاری دربرخی دانه‌های روغنی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • متقی.محمد مهدی شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • مجد.احمد بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.) [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • محکمی.زینب بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌های گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفی‌موریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • محمدی.فرزانه تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • محمدی.مرتضی بررسی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • مدرس.بهفر اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • مروی‌مقدم.محمدرضا ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • مستقیم.تکتم تأثیر عصاره‌ اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین‌بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریل‌آمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • مظفری لقا.مهدی تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • مقدم.حسام افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • ملکی.محمد مروری بر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • منصوری فر.محمد تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • مهدی پور.محمد توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • مهدیخانی.شادی بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخص‌های شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • مهری.مرتضی اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • مهری.مرتضی مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • مهری.مرتضی بررسی اثر استفاده از پودر آویشن باغی بر کیفیت تخم‌مرغ و برخی فراسنجه‌های تخمدانی مرغ تخم گذار [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • میرزایی حیدری.محمد کاربست ارزش های اخلاقی در کشاورزی ارگانیک [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • میرعشقی.نگین سادات تأثیر ضد شیگلایی ترکیب کورکومین زردچوبه [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • مینایی طهرانی.داریوش بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]

ن

  • نصیبی.فاطمه تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • نظری.سید معین مروری بر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • نوایی دیوا.طاهره استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • نوایی دیوا.طاهره کاربرد فناوری نانو در فرآوری، ایمنی و بسته‌بندی موادغذایی [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • نیک اختر.امیر مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • نیکویی.الهام بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی جوزهندی علیه جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]

و

  • واثقی.سکینه تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • واحد دهکردی.نجمه شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینی‌های خامه‌ای عرضه‌شده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • واحد دهکردی.نجمه بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • ورشویی.حسین بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیل‌ماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • ولی نژاد.مریم تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]

ه

  • هاشم آبادی.داود تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]

ی

  • یزدانپناه.نجمه تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • یزدانپناه.نجمه مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • یزدانپناه.نجمه مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روش‌های کم‌آبیاری دربرخی دانه‌های روغنی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • یزدانمهر.سحر تأثیر عصاره‌ اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین‌بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریل‌آمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]