د

  • داخته هارونی.مهری اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • دانائی.الهام بررسی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • دانائی.الهام بررسی اثر محلول‌پاشی اسیدهای آمینه‌ آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum) [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • دریجانی.وحید تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • دژبان فهیم.یاسمن تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیل‌ماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • دژبان فهیم.یاسمن اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • دژبان فهیم.یاسمن بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.) [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • دست پیمان.بهروز بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • دل پیشه.محدثه شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • دهقانی.محبوبه استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • دهمرده.نرجس بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]