کاظم.ندی
آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
کاظمی پور.مریم
سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
کاظمی پور.مریم
توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]
کاظمی پور.مریم
تعیین باقیمانده 198 آفتکش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاحشده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
کاظمی پور.مریم
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کاظمی پور.مریم
استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
کاویانی.بهزاد
تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کرار.شریف
آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
کریمی نیک.اشرف
شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روشهای فنوتیپی و مولکولی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
کریمی نیک.اشرف
افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیرهسازی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]