م

  • ماهری سیس.ناصر اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • مبشر.مصطفی مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روش‌های کم‌آبیاری دربرخی دانه‌های روغنی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • متقی.محمد مهدی شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • مجد.احمد بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.) [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • محکمی.زینب بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره‌های گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفی‌موریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • محمدی.فرزانه تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • محمدی.مرتضی بررسی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • مدرس.بهفر اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • مروی‌مقدم.محمدرضا ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • مستقیم.تکتم تأثیر عصاره‌ اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرین‌بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریل‌آمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • مظفری لقا.مهدی تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • مقدم.حسام افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • ملکی.محمد مروری بر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • منصوری فر.محمد تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • مهدی پور.محمد توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • مهدیخانی.شادی بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخص‌های شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • مهری.مرتضی بررسی اثر استفاده از پودر آویشن باغی بر کیفیت تخم‌مرغ و برخی فراسنجه‌های تخمدانی مرغ تخم گذار [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • مهری.مرتضی اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • مهری.مرتضی مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • میرزایی حیدری.محمد کاربست ارزش های اخلاقی در کشاورزی ارگانیک [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • میرعشقی.نگین سادات تأثیر ضد شیگلایی ترکیب کورکومین زردچوبه [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • مینایی طهرانی.داریوش بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]